به گزارش مرکز خبر حوزه، معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: مبلغان بر اساس توانمندی هایی که دارند در 2 گروه کودک و نوجوان و جوانان فعالیت می کنند و این افراد برنامه های محتوایی خود را در مکان هایی چون کانونهای فرهنگی و هنری مساجد، دفاتر ائمه جمعه، کانونهای بسیج، شهرکهای مسکونی خانواده های نیروی انتظامی و ارتش، کانونهای زیر نظر وزارت ارشاد، زندانها و کانونهای اصلاح و تربیت ارائه می دهند.
حجتالاسلام اسکندری افزود: برای اینکه از نظر محتوا، موضوعات منسجمی ارائه شود، جمعی از فضلای حوزه با توجه به نیازهای کودکان، نوجوانان و جوانان کتاب ره توشه را طراحی و تدوین کردند.
وی گفت: این کتاب در 24 هزار جلد منتشر شد و در اختیار مبلغان اعزامی فصل تابستان و دیگر گروههای تبلیغی قرار گرفت.
معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم افزود: اتحاد ملی و انسجام اسلامی و بحث حجاب از موضوعات مورد توجه مبلغان است.
وی با اشاره به قرار گرفتن ایام اعتکاف در تابستان امسال گفت: مبلغان اعزامی به صورت فراگیر برای حضور منسجم و هماهنگ جوانان اقدام خواهند کرد.
حجتالاسلام اسکندری از فعالیت گروههای تبلیغی در تابستان امسال به منظور انجام کارهای منسجم خبر داد و افزود: این گروهها متشکل از حداقل 8 روحانی است و این افراد فعالیت خود را به گونه ای تنظیم می کنند که در فصول بعدی تبلیغ نیز ادامه یابد.
وی شناسایی استعدادهای درخشان و برگزاری برنامه های ویژه این افراد را از دیگر کارهای مبلغان اعزامی برشمرد و اظهار داشت: برای ادامه برنامه های فرهنگی این افراد، از طریق غیرحضوری نشریه پرمحتوای «با معارف اسلامی آشنا شویم» را که بر محوریت آثار شهید مطهری است، برای این عزیزان ارسال می کنیم و این نشریه در حال حاضر 11هزار مشترک از سراسر کشور دارد.
معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم همچنین گفت: همسران مبلغانی که دروس حوزه و یا دوره های تبلیغی را گذرانده اند، پس از تشکیل پرونده در دفتر تبلیغات اسلامی به همراه همسرانشان در فصول تبلیغی اعزام می شوند، اعلام کرد: برای هر 10 مبلغ یک رابط در نظر گرفته ایم تا فعالیت تبلیغی مبلغان را ارزیابی کند.
انتهای پیام
نظر شما