به گزارش مرکز خبر حوزه، حضرت آیتالله مظاهری در ابتدای این دیدار، از تأمین امنیت به عنوان یکی از مسئولیت های خطیر نیروی انتظامی یادکرده و ضمن تبیین جایگاه ویژه مقوله امنیت در اجتماع، از تلاش ها و زحمات پرسنل نیروی انتظامی در راستای ایجاد امنیت تقدیر کردند.
ایشان یکی از ابعاد امنیت را امنیت اجتماعی دانسته و خاطرنشان کردند: اگر چه این مهم در شرایط کنونی با اقداماتی که از سوی نیروی انتظامی صورت پذیرفته، از مطلوبیت نسبی برخوردار است، ولی مسئولین این نهاد مقدس و سایر نهادهای مربوطه در راستای ارتقای امنیت اجتماعی با برنامه ریزی و کار فرهنگی، تلاش وافر نموده و با اجرای دقیق و بدون تبعیض قانون و برخورد مقتدرانه و توأم با مهر و عطوفت، میزان مطلوبیت امنیت اجتماعی را افزایش دهند.
حضرت آیتالله مظاهری در بخش دیگری از بیانات خود، حاکمیت اخلاق در جامعه را یکی دیگر از ابعاد امنیت دانسته و با تشریح برخی از ویژگی های جامعه اخلاقی، برلزوم استقرار امنیت اخلاقی در جامعه تأکید کردند.
رئیس حوزه علمیه اصفهان خاطرنشان کردند: اگر اخلاق اسلامی حقیقتا در جامعه حکم فرما شود و رذائل اخلاقی در انسانها ریشه کن گردد، مردم به سوی گناه و مفاسد اخلاقی نخواهند رفت و نیروی انتظامی در جهت نیل به این هدف مهم و اساسی باید جوانان را به سمت ارتباط با معنویات و ارتقای سطح ارزش های الهی و معنوی سوق دهد.
حضرت آیتالله مظاهری در ادامه به توصیف امنیت روحی و روانی به عنوان یکی دیگر از ابعاد امنیت پرداخته و خاطرنشان ساختند: اگر ایمان مردم تقویت شود و روح تقوا در زندگی آنان حاکم گردد به اطمینان قلبی خواهند رسید و در این صورت از دغدغه ها و اضطراب هایی که به آن گرفتار شده اند رهایی خواهند یافت.
ایشان تحقق امنیت روانی را وظیفه روحانیت و مسئولین فرهنگی دانسته و خاطرنشان کردند: شرط تحقق این آرمان، ارتباط مستمر مردم با روحانیت، مسجد و جلسات مفید دینی و مذهبی می باشد.
در ابتدای این دیدار سردار پاسدار صدرالسادات، فرمانده نیروی انتظامی استان اصفهان گزارشی از عملکرد این نیرو را ارائه کرد.
انتهای پیام
نظر شما