به گزارش سرویس استانهای خبرگزاری حوزه، در اين مراسم حجتالاسلام محمدتقي لطفی امام جمعه و رئيس هيئت امناي مدرسه علميه خواهران ايلام با اشاره به تأثير حضور بانوان مبلغ در جامعه تصريح کرد: مهمترين و تأثير گزارترين نقش در تحول جامعه را بانوان فرهيخته و خود ساخته دارند.
وي افزود: خواهران مبلغ بايد حضرت زهرا(س) را به عنوان الگوي عملی خود قرار دهند.
نماینده ولی فقیه در استان ایلام تنها عامل بازدارنده و خنثيکننده تبليغات دشمن را حوزههاي علميه عنوان کرد.
حجتالاسلام مصطفي نورمحمدي مدير حوزه علميه خواهران استان ايلام نیز در این مراسم گفت: چهار مدرسه علميه خواهران فعال در استان ايلام از بدو تاسيس تاکنون پذيراي 871 نفر طلبه خواهر بودهاند که از اين تعداد 429 نفر فارغ التحصيل شدهاند.
وي اضافه کرد: با احتساب طلاب جديدالورود مدارس علميه جديد التاسيس شهرستانهاي مهران و ايوانغرب آمار طلاب مشغول به تحصيل استان ايلام درسال تحصيلي 91-92 به 502 نفرخواهدرسيد.
مدیر حوزه علمیه خواهران ایلام اظهار اميدواري کرد با همکاري موسسين و مسئولين استان تا سال 94 تعداد طلاب مشغول به تحصيل در استان ايلام به يک هزار نفر افزایش یابد.
وي با بيان اينکه در حال برنامهريزي تاسيس مرکز آموزشي سطح سه حوزوي در استان ايلام هستيم، ادامه داد: اکنون 185 مبلغ در سطح مدارس، دانشگاهها، پايگاهها و مجامع عمومي مشغول به فعاليت هستند.
مجتبي اعلايي استاندار ايلام نيز ضمن تقدير از کساني که در تأسيس ساختمان جديد مدرسه علميه خواهران فعاليت داشتهاند، اظهار کرد: جامعه امروز از طلاب علوم ديني انتظاراتی دارد که بايد به آنها پاسخ داده شود.
به گزارش روابط عمومی حوزههای علمیه خواهران در اين مراسم منصوره فتحاللهي مدير مدرسه علميه فاطمه زهراي اطهر(س) ايلام با ارائه گزارشي از فعاليت فرهنگي، آموزشي و پژوهشي اين مدرسه گفت: 61 نفر از مبلغين اين مدرسه در سطح مدارس، پايگاهها، دانشگاهها و روستاها جهت پاسخگويي به سؤالات شرعي و مسائل مشاورهاي مشغول به فعاليت هستند.
وي ادامه داد: دو نفر از کادر و اساتيد مدرسه علميه فاطمه زهراي اطهر(س) ايلام هر هفته روزهاي چهارشنبه در مسجد صاحب الزمان(عج) که محل تجمع بانوان است پاسخگوي سؤالات شرعي بانوان هستند.