به گزارش خبرگزاری حوزه به نقل از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي ، کتاب«مسلمانان بریتانیا؛ اتحاد یا افتراق، واقعیتهای اجتماعی،حقوقی و تاریخی» از سوی موسسه بین المللی الهدی چاپ و منتشر شد.
«جوامع مسلمانان در بریتانیا» و «ریشهیابی نظریه "غریبه بودن": نفی اسلام بریتانیایی» نوشته محمدصدیق سدان، «برابری؟ رفتار با مسلمانان در سیستم قضایی انگلیس» و «دوستان، رُمیها، هموطنان؟» نوشته ندیم مالک، «هویت مسلمانان بریتانیایی» و «اعضای شورا و خلفا: مشارکت سیاسی مسلمانان در بریتانیا» نوشته دلوار حسین عناوین فصلهای کتاب «مسلمانان بریتانیا؛ اتحاد یا افتراق، واقعیتهای اجتماعی،حقوقی و تاریخی» را تشکیل میدهند.
در واقع این اثر،پیشینه تاریخی حضور مسلمانان در بریتانیا، چگونگی رفتار با مسلمانان در نظام حقوقی این کشور، مسائل مربوط به هویت مسلمانان بریتانیایی و مشارکت سیاسی مسلمانان را به تفصیل بررسی میکند.
در کتاب «مسلمانان بریتانیا؛ اتحاد یا افتراق، واقعیتهای اجتماعی،حقوقی و تاریخی»، بحثهای پرشوری درباره داغترین مسائل مورد بحث در میان مسلمانان از سه نفر از استادان مسلمان بریتانیایی ارائه شده است. مسائلی مانند، هویت و مشارکت سیاسی، حقوق شهروندی و حمایت قانونی به همراه بحثهای مفهومی درباره ماهیت در حال تغییر هویت بریتانیایی بررسی میشوند. همچنین برجستهترین مقالاتی که درباره حضور مسلمانان بریتانیا نگاشته شده، در این کتاب تحلیل شدهاند.
کتاب«مسلمانان بریتانیا؛ اتحاد یا افتراق، واقعیتهای اجتماعی،حقوقی و تاریخی» نوشته محمد صدیق سدان، دلوار حسین و ندیم مالک با ترجمه محمد حسن فکری به همت مرکز مطالعات فرهنگی- بینالمللی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تهیه و توسط موسسه بین المللی الهدی در 227 صفحه و قطع رقعی و شمارگان هزار نسخه به بهای 100 هزار ریال، منتشر شده است.