به گزارش خبرگزاری «حوزه» از مشهد، حجت الاسلام والمسلمين فرجام، در حاشیه بازدید از سومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی حوزه علمیه خراسان، مجموعه فعاليت هاي پژوهشي مدارس را بسيار قابل توجه دانست و اظهار داشت: پايان نامه هاي مدارس تخصصي و دوره هاي عمومي فقه و اصول نيز در اين نمايشگاه داراي رشد قابل قبول است و محتوايي ارزشمند دارند.
وي با بيان اين كه سند چشم انداز 20 ساله حوزه علميه خراسان افق پژوهشي اين حوزه را مشخص كرده است كه طبق آن، بايد اين حوزه در عرصه پژوهش دومين حوزه جهان تشيع در عرصه پژوهش باشد، ابراز داشت: اولين برنامه پنج ساله حوزه علميه خراسان نيز تا پايان سال 94 تدوين و تصويب و در سال 95 اجرايي خواهد شد.
دبير اجرايي شوراي برنامه ريزي مديريت حوزه علميه خراسان، سند چشم انداز را يك سندی فرادستي خواند و افزود: در آينده مجموعه برنامه ريزي آموزشي، پژوهشي، تبليغي حوزه بايد مبتني بر اين سند باشد و در واقع در اين سند افق آينده حوزه تدوين شده است.
وي با بيان اين كه آموزش پژوهش محور يكي از برنامه هاي اين حوزه است كه بطور جدي دنبال مي شود، اظهار داشت: تدوين سند جامع آموزشي و پژوهشي حوزه علميه خراسان بر اساس نظام جامع آموزشي تدوين شده كه انشاالله در آينده نزديك اجرايي خواهد شد.
حجت الاسلام و المسلمين فرجام تأكيد كرد: در يك نظام اسلامي اگر بخواهد همه مقولات قانونگذاري و اجرا در عرصه هاي اجتماعي و سياسي با نگاه ديني دنبال شود، بايد مبناي ديني آن فعاليت و تصميم نيز مشخص گردد و مباني ديني در يك نظام اسلامي بر عهده مجموعه هاي پژوهشي با رسالت ديني همچون حوزه هاي علميه است.
دبير شوراي برنامه ريزي مديريت حوزه علميه خراسان ارائه آثار پژوهشي محققان حوزه را گامي به جلو خواند و ابراز داشت: با برگزاري اين نمايشگاه ها، افراد در يك مجموعه گرد هم مي آيند و تبادل نظر در بين مؤسسات پژوهشي شكل مي گيرد و در نتيجه هم افزايي آنان، خلأهاي موجود احساس مي شود و اين مؤسسات و مراكز پژوهشي با برنامه ريزي جامع در صدد رفع اين خلأها برخواهند آمد.
انتهای پیام
نظر شما