به گزارش خبرنگار خبرگزاری«حوزه» از شهرضا، آیت الله ابوالقاسم علیدوست، ظهرامروز در آیین آغاز سال جدید تحصیلی مدرسه علمیه مدینة العلم شهرضا اظهار کرد: در خصوص منشأ رفتارهای انسانی نظریات و آراء مختلفی وجود دارد، اما آنچه ما را از خطا باز می دارد توجه به قرآن، روایات و میزان پذیرش وجدانی آن هاست.
وی در ادامه افزود: طرح نظریات جبری مطلق و جبر تاریخی با وجدان و روحیات انسان و تعالیم آسمانی وحی منطبق نیست، بلکه آنچه قابل پذیرش است، اختیار بشر به عنوان عالی ترین رکن عالم هستی است.
رئیس انجمن فقیه و حقوق حوزه تأکید کرد: اختیار در انسان زمینه رشد و تعالی شخصیت را فراهم می کند، بنابراین گرایش برخی افراد همچون طلاب به فراگیری علوم دینی، قدر و شأن آن را مضاعف می کند.
آیت الله علیدوست هدایت صحیح و تبلیغ کامل معارف دینی را از جمله مهم ترین وظایف طلاب برشمرد و گفت: تبلیغ شعائر دینی، در واقع ادامه رسالت انبیا و امامان معصوم(ع) است، بنابراین باید تلاش کنیم تا این رسالت به بهترین نحو انجام شود.
عضو جامعه مدرسین حوزه، پایبندی به اصول و تعالیم تربیتی دینی در حوزه های علمیه را لازمه موفقیت طلاب در طول دوران تحصیل و تبلیغ برشمرد و عنوان کرد: اهتمام به فراگیری علوم دینی در سایه تهذیب و تزکیه، طالبان علم را به درجه ای می رساند که بنا برا روایات، برخی از انبیای الهی در روز قیامت به مقام آن ها غبطه می خورند.
رئیس انجمن فقه و حقوق حوزه تصریح کرد: جایگاه والا و نقش بسیار حساس طلاب و عالمان دینی در جامعه، باعث شده تا آن ها به مهم ترین ارکان فرهنگی جامعه تبدیل شوند.
انتهای پیام