چهارشنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۱
نوروز را با اکران فیلم های دینی معنوی کنیم

حوزه/ سینمای دینی جزو پرطرفدارترین گونه‌های سینماست که متاسفانه آنچنان که باید از آن به درستی بهره نبرده‌ایم.

محمد قهرمانی، تهیه‌کننده سینما در گفت‌وگو با خبرگزاری «حوزه»با بیان این‌که اکران‌های نوروزی فرصت مناسبی برای نمایش فیلم‌های دینی در سینماست، اظهار کرد: تجربه سالهای گذشته نشان داده هر گاه در اکران‌های نورزی فیلم‌های دینی حضور داشته‌اند. آن آثار فروش خوبی در گیشه داشته‌اند. برای نمونه فیلم‌هایی چون؛ اخراجی‌ها، چ، رسوایی... گواه بارز این ادعا هستند. با این توضیح می‌توان گفت، فیلم‌های دینی، عامل رونق در گیشه هستند.

وی افزود: این وضعیت در شرایطی است که عده ای فکر می‌کنند این دست فیلم‌ها در گیشه فروش خوبی ندارند، البته شاید برخی فیلم‌های دینی در گیشه فروش لازم را نداشته‌اند، اما آن کارها مطمئنا، آثاری نبوده‌اند که به گیشه نظری جدی داشته‌ باشند.

تهیه‌کننده فیلم «فرشتگان قصاب» یادآور شد؛ چند سال پیش فیلمی تحت عنوان «دلشکسته» در سینماهای کشور اکران عمومی شد. این فیلم به دلیل تبلیغات نادرست به خوبی به مردم معرفی نشد، اما این کار توانست در شبکه نمایش خانگی فروش بسیار خوبی داشته باشد و بارها در این شبکه عرضه شود. با این توضیح باید تاکید کنم سینمای دینی جزو پرطرفدارترین گونه‌های سینماست که متاسفانه آنچنان که باید از آن به درستی بهره نبرده‌ایم.

قهرمانی گفت: البته این نکته را باید متذکر شد همه ژانرها به نوعی در خود مضامین دینی و اسلامی را مد نظر دارند، اما وقتی تحت عنوان ژانر از سینمای دینی نام می‌بریم، منظور آثاری است که به طور مستقیم آموزه‌های مورد نظر را به تصویر کشیده اند.

قهرمانی به توضیح فوق اضافه کرد: اگر می‌خواهیم در اکران نوروزی حداقل دو فیلم دینی را بر پرده‌ داشته باشیم، باید خوش سلیقگی را با کارمان همراه کنیم، یعنی در میان تولیدات این حوزه، آثاری را انتخاب کنیم که در جذب تماشاگر موفق هستند، همانند اتفاقی که برای فیلم‌هایی نظیر رسوایی و اخراجی‌ها رخ داد و توانست رکورد فروش گیشه را به خود اختصاص دهد.

وی درباره اکران نوروزی سال 95 توضیح داد: قرار است 3 فیلم دینی و دفاع مقدسی روانه اکران نوروزی شود. «ایستادگی در غبار»، «بادیگارد» و «رسوایی 2» این آثار هر کدام به نوعی دغدغه‌ها انقلاب و دین را مطرح می‌کنند و اگر درست حمایت شوند، مطمئنا در گیشه با استقبال مواجه خواهد شد، حتی فیلمی چون «ایستاده در غبار» که شاید در ظاهر آنچنان فیلم گیشه نباشد، به دلیل استقبالی که از آن در جشنواره فجر به عمل آمد با برخورد خوب مخاطبان سینما مواجه خواهد شد.

این تهیه‌کننده سینما متذکر شد: البته تاکید ویژه بر رونق گیشه بدان معنا نیست، فیلم دینی را تنها برای رونق گیشه بخواهیم، چون کاملا مشخص است فیلم‌های ارزشی با یک هدف والاتر جلوی دوربین می‌رود، اما به هر حال بحث اقتصاد سینما از موضوعاتی است که از کنار آن به سادگی نمی‌توان گذشت.

قهرمانی با تاکید بر اینکه باید پای قشر مذهبی را هم به سینماها باز کرد، گفت: استقبالی که از فیلم‌های دینی در سینما به عمل می‌آید در شرایطی است هنوز بخش عمده‌ای از مردم کشور ما به سینما نمی‌روند، چون قشر مذهبی این تصور را از سینما دارند که فیلم‌های دینی در آن کم تولید می‌شود، برای همین اگر فیلم‌های دینی در کمیت و کیفیت رشد مطلوبی داشته باشند، مطمئن باشید سینما اتفاقات بسیار خوبی را شاهد خواهد بود. در این میان نقش سازمان سینمایی به عنوان سیاست‌گذار سینما بسیار حائز توجه است، چون حمایت‌های آنهاست که می‌تواند سینمای دینی را در جاده موفقیت قرار دهد.

وی در پایان تاکید کرد: استقبالی که از فیلم‌های دینی و قرآنی در سینما به عمل می‌آید، تنها مختص به هنر هفتم نیست، بلکه در تلویزیون نیز چنین اتفاق‌هایی را شاهد هستیم، موفقیت سریال‌هایی چون امام علی (ع)، مختارنامه، یوسف پیامبر (ع) نشان می‌دهد مردم تا چه حد به این دست موضوعات علاقمند هستند، البته باید این مهم را هم در نظر داشت این فرصت را به برخی فرصت‌طلبان ندهیم که سینمای دینی را محلی برای کسب درآمد خود در آورند، چون بزرگترین ضربه را در این عرصه فیلم‌های ارزشی می‌خورند. برای همین پیشنهاد می‌کند که شرط اصلی فعلیت در این حوزه باور قلبی به موضوعات اسلامی باشد.

 

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha