حجت الاسلام خانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه»در خرم آباد با بیان اینکه اسلام بعنوان مکتبی جامع زیباترین و منطقی ترین تعریف را در مورد طبیعت بکار گرفته است افزود:بهره گیری نیکو از زیبایی های طبیعت بعنوان کرامت برای انسان به شمار می رود لذا بشر باید از طبیعت بعنوان وسیله ای برای خدا شناسی استفاده نموده و آن را موجودی بی روح و بی جان نپندارد.
وی با اشاره به اینکه در ایام نوروز با توجه به استفاده فراوان افراد از تفرجگاه های طبیعی در طول سفر باید استفاده معقول و منطقی از این مواهب الهی صورت گیرد تصریح کرد:استفاده نابخردانه و زیان روی به منابع طبیعی از موارد فساد انسان در روی زمین محسوب می شود و باید در این زمینه فرهنگ سازی لازم انجام گیرد.
این استاد حوزه با اشاره به اینکه در آموزه های قرآنی و احادیث ما نسبت به استفاده مطلوب از طبیعت سفارش ویژه شده است خاطر نشان کرد:نباید با زیان رسانی به درختان ،منابع آبی و پوشش گیاهی این منابع را تخریب و از بین بریم.
حجت الاسلام خانی با اشاره به حدیثی از پیامبر گرامی اسلام( ص) اظهار داست :نبی مکرم اسلام نگاه به فضای سبز،آب جاری و روی نیکو را از جمله مواردی برشمرده که موجب روشنی چشم خواهد شد و از همین حدیث به تاثیر طبیعت در آرامش روحی و روانی انسان پی خواهیم برد.
وی با تمسک به حدیثی دیگر از امام صادق(ع) افزود:بنیانگذار مکتب تشییع فرموده اند ؛زندگی بدون هوای تمیز ،آب فراوان و گوارا و همچنین زمین حاصلخیز برای انسان گوارا نیست.
این استاد حوزه در پایان خاطر نشان کرد:باید با فرهنگ سازی رسانه برای حفظ و حراست از منابع طبیعی و جنگلی برای گسترش و احیای فضای سبز تلاش نماییم.