به گزارش خبرگزاری«حوزه»، دکتر غریب آبادی، معاون بین الملل ستاد حقوق بشر قوه قضائیه، امروز در سمینار حقوق بشر اسلامی که در مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) قم برگزار شد، ضمن اشاره به حقوق بشر اسلامی و فلسفه برگزاری این سمینار اظهار داشت: حقوق بشر مدرن پس از جنگ جهانی اول و دوم و بعد از کشته شدن ده ها میلیون انسان راه اندازی شد و پس از کشتار وسیع توسط کشورهای عربی خودشان به دنبال حقوق بشر حرکت کردند.
معاون بین الملل ستاد حقوق بشر قوه قضائیه، فرد گرایی را ویژگی بارز اسناد حقوق بشر غربی عنوان و خاطرنشان کرد: اعظای حقوق به صورت قراردادی در این اسناد مشهود بوده، باید دین اسلام که 14 قرن قبل به اصول و مبانی حقوق بشر تاکید کرده را تحسین کرد.
وی کرامت انسانی را مهمترین اصل حقوق بشر دینی و الهی عنوان کرد و ابراز داشت: متاسفانه در میان کشورهای اسلامی اهتمام جدی برای تبیین سند حقوق بشر اسلامی وجود ندارد و تنها سند ارائه شده سند قاهره به شمار میرود.
معاون بین الملل ستاد حقوق بشر قوه قضائیه ضمن تاکید بر تبیین مبانی حقوق بشر اسلامی، ابراز داشت: امیدواریم برگزاری این نشست ها مقدمه ای برای برگزاری نشست های دیگر در سایر کشورهای اسلامی باشد، لذا باید سعی کرد جای حقوق بشر اسلامی پر رنگ شود چرا که با اجرای مبانی حقوق بشر اسلامی جلو بسیاری از معضلات جهانی گرفته می شود.
دکتر غریب آبادی در پایان ضمن تقدیر از جامعه المصطفی(ص) و موسسه "الحکمه" ابراز داشت: امیدواریم این نشست ها زمینه ساز برگزاری نشست های دیگر در شهر مقدس قم و در شهرهای دیگر شود.
کد خبر: 389426
۱۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۸
- چاپ
حوزه/معاون بین الملل ستاد حقوق بشر قوه قضائیه گفت: باید سعی کرد جای حقوق بشر اسلامی پررنگ شود، چرا که با اجرای مبانی حقوق بشر اسلامی جلو بسیاری از معضلات جهانی گرفته می شود.