به گزارش سرویس علمی فرهنگی خبرگزاری «حوزه»،شهید محمود قطب الدینی درسال 1344 درگیشه از توابع شهرستان کرمان متولد شد و تحصیلات ابتدایی خود را در گیشه به پایان رساند و برای ادامه تحصیل به کرمان مهاجرت کرد و در منزل برادر خود ساکن شد.
دوره ی متوسطه را در دبیرستان شهید مطهری در رشته ی علوم انسانی سپری کرد. در طول دوره ی دبیرستان ، یکی از اعضای فعال اتحادیه ی انجمن های اسلامی دانش آموزان بود و در تشکیل جلسات مختلف مذهبی و فرهنگی و برگزاری اردوهای دانش آموزی نقش مؤثری داشت .ایشان در عین حال عضو شورای پایگاه مقاومت شهید محمد باقر صدر و مسئول فرهنگی و عقیدتی پایگاه بود.
در همین زمان بود که باهمکاری سایر دوستانش موفق به پایه گذاری جلسات هفتگی دعای کمیل در کرمان شد که بعدها تحت عنوان دعای کمیل هیأت قرآنی بیت الله الحرام کرمان به فعالیت خود ادامه داد . پس از پایان تحصیلات متوسطه به دلیل علاقه مندی به علوم قرآنی و حوزه ی علمیه تحصیلات خود را در حوزه ادامه داد . ورود ایشان به حوزه مقارن شده بود با جنگ تحمیلی ، لذا پس از گذراندن حدود دو سال از تحصیلات حوزوی با صدور فرمان حضرت امام مبنی بر وجوب دفاع ، تحصیلات خود را رها کرد و ندای مقتدای خود را لبیک گفت واز طرف بسیج در مهرماه 1365 به جبهه های حق برضد باطل اعزام شد. حدود 3 ماه در منطقه حضور داشت . عملیات کربلای 4 عملیاتی بود که تعداد زیادی از فرشتگان زمینی ما را به اوج آسمان برد که یکی از آنها شهید محمود قطب الدین بود که زمین را با همه ی جاذبه هایش رها ساخت و به سوی معشوق خودپرواز کرد پیکر پاک ایشان مفقود شد و درسال 1374 چشمان کم سوی مادرش را نوری دوباره بخشید.
خاطراتی دربارۀ شهید :
خانواده شهید می گوید :آقا محمود فردی بود بسیار متقی ، اهل نماز و جماعت ، انسانی بسیار صادق و راستگو بود. او خودش را متعلق به این دنیا نمی دانست و هیچ وابستگی به مادیات نداشت. همیشه مراعات ادب واحترام به خانواده را می کرد . نسبت به صله رحم و دیدار خانواده و فامیل مقید بود. در مسائل حلال و حرام و بیت المال بسیار حساس بود.
آقای حسن قطب الدینی (برادر شهید) می گوید : در کودکی به همراه محمود گوسفندان را برای چرا به صحرا می بردیم ، وقتی من ازدرختی بالا می رفتم تا برگ های درخت را بچینم و برای گوسفندان بریزم فوراً می گفت : حسن مگر این درخت ها مال ماست که تو می خواهی از برگشان به گوسفندانمان بدهی ؟ و هر بار من باید برایش می گفتم که نگران نباش ، این مراتع از اجدادمان به ما رسیده و استفاده ی از آن ها برای ما اشکالی ندارد. آری او که از کودکی به مسائل حلال و حرام توجه داشت ، در سنین بالاتر هم زمانی که در اتحادیه مشغول به فعالیت بود ، یک روز که به خانه برگشت ، موتور سیکلت اتحادیه را با خود آورده بود . اتفاقاً حال پدر آن روز زیاد مساعد نبود ، گفتم محمودجان موتور را روشن کن و پدر را به بیمارستان ببر. او در حالی که به شدت نگران وضع پدر بود ، گفت تا پدر را آماده می کنید می روم یک وسیله ی دیگری جور می کنم و می آیم . این موتور مال بیت المال است.
وصیّت نامه شهید :
کاری بکنید که خداوند از شما راضی باشد.به دنبال رضایت دیگران نباشد . اول رضایت حضرت حق را کسب کنید.
از ارزش های انقلاب حفاظت کنید و بدانید که انقلاب برکت الهی است که اگر قدر آن را ندانید از دستتان می رود.
دست از مساجدو تشکیلات مذهبی برندارید وسنگرمساجد را حفظ کنید.
در هر زمانی با وضو باشید ، چون هر لحظه ممکن است عمرشما به سرآید ، چه بهتر که طیب و طاهراز دنیا بروید.
سرانجام این روح بی قرار در قرارگاه امن الهی و بهشت جاودان قرار و آرام گرفت و در سال 1365 شهادت را به جان خرید .
سلام بر او و همه شهیدان راه حق باد.
نظر شما