پنجشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۹
تأسیس شبکه الأهواز حرکتی انقلابی در حوزه رسانه است

حوزه/ متأسفانه در حوزه تشیع کم‌کاری‌هایی در عرصه رسانه‌ای وجود دارد و این حوزه تنها به صورتی سنتی به تقابل با تهاجم وهابی‌ها و صهیونیست‌ها پرداخته است، اما شکل‌گیری و تأسیس شبکه الأهواز یک انقلاب رسانه‌ای در حوزه جهان تشیع تلقی می‌شود؛ زیرا این شبکه در شرایطی تأسیس شد که جریان سازی‌های رسانه‌ای علیه اتباع اهل‌بیت(ع) به اوج خود رسیده بود.

خبرگزاری «حوزه» از اهواز، تأسیس شبکه ماهواره‌ای الأهواز در شرایطی شکل گرفت که جهان اسلام شاهد دو تهاجم رسانه‌ای موازی از ناحیه وهابی‌ها و صهیونیست بود.

* برون داد همکاری مشترک وهابیت و صهیونیست در عرصه رسانه

وهابی‌ها با بهره‌گیری از یک مجموعه شبکه‌های ماهواره‌ای گسترده و گردش مالی بالا و صهیونیست‌ها با استفاده از شیوه‌های پیچیده جنگ روانی، به صورتی موازی و هماهنگ جهان اسلام به‌ویژه اتباع اهل‌بیت(ع) را مورد تهاجم قرار می‌دهند.

وهابی‌های صعودی با داشتن ۱۰۰ شبکه و صهیونیست‌ها با داشتن بیش از ۵ هزار رسانه دیداری، شنیداری و مکتوب و بهره‌گیری از صدها کارشناس برجسته روانشناسی و تبلیغاتی، جریان سازی شدیدی را علیه شیعیان جهان انجام می‌دهند.

برون داد همکاری مشترک وهابی‌ها و صهیونیست‌ها، شکل‌گیری مجموعه‌های تروریستی گوناگون است که امروز کشورهای اسلامی را وحشیانه مورد هدف قرار می‌دهند.

*راه اندازی شبکه الأهواز در اوج جریان سازی های دشمن علیه تشیع

متأسفانه در حوزه تشیع کم‌کاری‌هایی در این خصوص وجود دارد و این حوزه تنها به صورتی سنتی به تقابل با تهاجم وهابی‌ها و صهیونیست‌ها پرداخته است، اما شکل‌گیری و تأسیس شبکه الأهواز یک انقلاب رسانه‌ای در حوزه جهان تشیع تلقی می‌شود؛ زیرا این شبکه در شرایطی تأسیس شد که جریان سازی‌های رسانه‌ای علیه اتباع اهل‌بیت(ع) به اوج خود رسیده بود.

امروزه رسانه تنها یک ابزار اطلاع‌رسانی نیست، بلکه وسیله جذابی برای مهندسی و مدیریت افکار عمومی به شمار می‌رود. حال این ابزار اگر به صورتی ظریف و هدفمند و در راستای اهدافی انسانی مورد استفاده قرار گیرد، می‌تواند امنیت روانی و فیزیکی در جوامع بشری ایجاد کند.

*واکنش یک عالم خوزستانی در برابر تهاجمات رسانه ای دشمن

رسانه همچون شمشیر دو لبه‌ای است که هم می‌تواند از آن استفاده تخریبی و هم می‌توان استفاده انسانی کرد که متأسفانه امروز قدرت‌های فرا منطقه‌ای و منطقه‌ای از رسانه، استفاده‌ای ابزاری علیه ملت‌های مستقل می‌کنند؛ لذا احساس خطر نسبت به خیز بلند وهابیت و صهیونیست‌ها برای نفوذ رسانه‌ای و کنترل و مهندسی افکار جوانان این اندیشه را نزد مقامات خوزستان تقویت کرد که باید در برابر این خیز خطرناک دشمن واکنش نشان داد.

یکی از شخصیت‌هایی که هوشمندانه نسبت به خطر وهابیت در خوزستان واکنش نشان داد، آیت‌الله موسوی جزایری، نماینده ولی‌فقیه در استان خوزستان و امام‌جمعه اهواز بود که اندیشه تأسیس یک شبکه ماهواره‌ای را مطرح ساخت.

تأسیس این شبکه جهانی نیازمند یک سلسله پیش‌نیازهایی است که این پیش‌نیازها با همت والای جوانان و مردم خوزستان فراهم شد.

*راه اندازی شبکه ماهواره ای الأهواز حرکتی انقلابی در حوزه رسانه است

این اقدام یک حرکت انقلابی در حوزه رسانه تلقی می‌شود؛ زیرا تأسیس چنین شبکه‌ای با ۲ هدف استراتژیک صورت گرفت! نخستین هدف مقابله با تهاجمات فرهنگی از رهگذر تبیین اصول انسانی مذهب اهل‌بیت(ع) است که با زبانی نرم و ظریف با مخاطبان ارتباط برقرار می‌کند و هدف دوم این شبکه، واکسینه سازی افکار جوانان خوزستانی در برابر جریان‌های فکری منحرف است که به صورتی تهاجمی جوانان خوزستانی را هدف قرار داده است.

این رسالت انسانی، بلافاصله با اقبال اهالی خوزستان و عشایر جنوب عراق و فرات میانه مواجه شد؛ زیرا شبکه الأهواز با برخورداری از کادری پویا و فعال نگاه اتباع اهل‌بیت(ع) در کشورهای مختلف جهان را متوجه خود ساخت؛ ازاین‌رو به نظر می‌رسد که شبکه الأهواز در آغاز چهارمین سال فعالیت خود با آگاهی از نیاز مخاطبان به صورتی علمی و هدفمند راه خود را به سوی تنویر افکار عمومی ادامه خواهد داد.

دکتر حسن هانی زاده

کارشناس مسائل جهان عرب

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha