یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ |۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 24, 2024
آیت الله العظمی سبحانی

حوزه/قدم هایی که برای تفکیک دانشگاه برداشته شده خوب است اما تفکیک دانشگاه به این معنا نیست پرده بین زن و مرد باشد بلکه برای هر جنسی دانشگاه مجزایی ساخت تا علم هویت پیدا کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری  «حوزه» حضرت آیت الله سبحانی امروز در دیدار دو تن از معاونان وزیر علوم، دکتر سید ضیاء هاشمی و دکتر محسن روشن که در موسسه امام صادق (ع )در قم  برگزار شد، گفتند: باید رشته هایی در دانشگاه تاسیس شود که گرهی  از کار جامعه بازکند که اگر غیر از این باشد جر خسارت چیز دیگری عاید کشور نخواهد شد.

این مرجع تقلید تاکید کردند: درس ها و رشته های دانشگاهی منحصر به مباحثی شود که یا به درد جامعه بخورد یا به درد عقاید مردم، چرا که در غیر این صورت، ضرر و زیان برای نظام و جامعه به همراه خواهد داشت.

معظم له افزودند: دانشگاه هایی که پولی هستند، تنها فایده آنها زیاد کردن مدرک است و این مسئله برای جامعه دچار مشکل می کند، بنابراین باید رشته هایی ترویج شود که از هر لحاظ مشکلی از درد های جامعه را از بین ببرد.

حضرت آیت الله سبحانی به جمله رئیس جمهور مبنی بر ایجاد شغل برای 75 میلیون نفر اشاره کردند و گفتند: این حرف رئیس جمهور امکان پذیر نیست، زیرا نمی شود برای همه انسان ها شغل ایجاد کرد، بلکه باید به فکر راه حل بود و راهکار این است که باید شغل ها را برای دو جنس زن و مرد تقسیم کرد، سه چهارم آن برای مردها  و یک چهار آن برای زنان باشد و در این صورت برای همگان شغل ایجاد می شود.

این مرجع تقلید اظهار داشتند: خانه سالاری تعطیل شده و این مسئله خود بروز مشکلاتی در عرصه تربیتی ایجاد کرده، بنابراین باید زنان شغل هایی داشته باشند که از هر لحاظ متناسب با آنها باشد.

حضرت آیت الله سبحانی با بیان این که اگر همه زنان مشغول کار بیرون باشند،  فرزندان تربیت دینی و مادری پیدا نمی کنند گفتند: باید  فعالیت های زن و مرد طوری باشد که به اخلاق و عفت آنها مربوط باشد و به تربیت فرزندان لطمه نزند.

ایشان افزودند: قدم هایی که برای تفکیک دانشگاه برداشته شده خوب است؛ اما تفکیک دانشگاه به این معنا نیست، پرده بین زن و مرد باشد، بلکه باید برای هر جنسی دانشگاه مجزایی ساخت تا علم هویت پیدا کند.

حضرت آیت الله سبحانی در پایان افزودند: اگر دانشگاه ها مجزا نشوند، علم هویت پیدا نخواهد کرد؛ زیرا این دو جنس به جای اینکه به علم بیاندیشند به مسایل دیگر ممکن است گرایش پیدا کنند.

 

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha