به گزارش خبرگزاری«حوزه»، حجت الاسلام والمسلمین سید مفید حسینی کوهساری امروز در دومین نشست شورای راهبردی جمعیت که به همت بنیاد فرهنگی خاتم الاوصیاء که در مرکز مدیریت حوزه های علمیه برگزار شد، اظهار داشت: امروز جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین الملل؛ مخصوصا در دنیای اسلام به عنوان الگو و پیشرو بوده و ما چه بخواهیم و چه نخواهیم، بسیاری از کشورها از ما الگو می گیرند.
وی ابراز داشت: یکی از کشورهایی که در موضوع جمعیت از ایران الگوبرداری نموده، کشور اندونزی است که به ما اعتراض داشته و گفته اند که سر ما کلاه رفته است؛ چراکه مسلمانان کنترل جمعیت را انجام داده؛ اما در مقابل، مسیحیان و بهائیان این کنترل را انجام نداده و جمعیت خود را افزایش داده اند.
مسئول مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه های علمیه خاطرنشان ساخت: جمعیت مسیحیان اندونزی از 5 میلیون نفر به قریب 20 میلیون نفر رسیده است که بخشی از آن به دلیل عدم کنترل جمعیت آنان بوده است.
افزایش جمعیت بهائیان در اندونزی
حجت الاسلام والمسلمین حسینی کوهساری تصریح کرد: همچنین جمعیت بهائیان اندونزی نیز به خاطر عدم کنترل از سوی این فرقه، قریب به 700 هزار نفر رسیده است.
وی بیان داشت: امروز شاید در داخل کشور مشکلاتی ما بین نهادها و دستگاه ها وجود داشته باشد؛ اما تصمیمات کلی نظام در عرصه بین الملل تأثیرگذار بوده و کشورهای اسلامی از ما الگوبرداری می کنند.
مسئول مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه های علمیه اظهار داشت: امروز بسیاری از اسناد بالادستی جمهوری اسلامی در برخی از کشورها ترجمه شده و استفاده می گردد که نشان دهنده الگوپذیری آنان می باشد.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی کوهساری ابراز داشت: حوزه علمیه همانند بسیاری از نخبگان جامعه، نیازمند به توجیهات عملیاتی در موضوع جمعیت است؛ چراکه همانند بسیاری از نخبگان، نخبه در موضوع جمعیت نبوده و نیازمند به دانش افزایی با رویکرد ترویجی می باشد.
وی در پایان خاطرنشان ساخت: اگر حوزه علمیه و طلاب بخواهند در این مقوله ورود جدی داشته باشند، باید بر روی حلقه های واسط مفاهیم دینی و جمعیتی کار شده تا به علاقه مندان و نخبگان عرضه گردد.
نظر شما