حجت الاسلام فضل الله پیرمحمدی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه»در خرم آباد، با اشاره به اهمیت بالای برنامه های اخلاقی و تهذیبی در بین طلاب، اظهار داشت: تلاش می شود تا با جمع آوری اطلاعات کامل از برنامه های تهذیبی مدارس علمیه استان، نقاط ضعف، بررسی و در تقویت نقاط مثبت برای ارتقاء فعالیت های تهذیبی، برنامه ریزی لازم صورت گیرد.
وی با اشاره به اینکه برای ارتقاء برنامه های تهذیبی، اخلاق و باورهای اعتقادی در بین طلاب، به جز اساتید اخلاق و معاونان تهذیب، همت سایر گردانندگان مدارس علمیه نیز ضروری است، بیان داشت: برای پیشبرد برنامه های اخلاقی و تهذیبی باید از طلاب گرفته تا مدیر و معاونان، رسالت خود را به نحو احسن انجام دهند، تا شاهد نمود فعالیت های تهذیبی در بین طلاب باشیم.
معاون تهذیب حوزه علمیه استان لرستان گسترش و ارتقاء برنامه های قرآنی را از راهکارهای مؤثر برای پیشبرد برنامه های تهذیبی مدارس برشمرد و خاطر نشان کرد: اجرای برنامه های مستمر قرآنی شامل قرائت، ترتیل، روانخوانی، تجوید و حفظ، باید با دقت و توجه بیشتری در برنامه تهذیبی مدارس علمیه قرار گیرد.
حجت الاسلام فضل الله پیرمحمدی با تأکید بر اثر بخشی قرآن کریم در برنامه های تبلیغی طلاب و مبلغان یادآور شد: با انس و تدبر در این کتاب انسان ساز الهی می توان شاهد تحرک و پویایی تبلیغ در قشر طلاب باشیم و از این طریق نیز کیفیت و اثربخشی تبلیغ مبلغان ارتقاء خواهد یافت.
وی در پایان از تجهیز دفاتر تهذیب مدارس علمیه استان خبر داد و گفت: با هدف کیفیت بخشی به برنامه های اخلاقی و تهذیبی دفاتر تهذیب مدارس بصورت روزانه فعالیت های خود را به طلاب ارائه خواهند داد.
انتهای پیام