محمد علی انوشه، مدیر هفتمین بازار فیلم اسلامی در گفتگو با خبرگزاری «حوزه» در حاشیه نهمین اجلاس مجمع عمومی اتحادیه رادیو و تلویزیون های اسلامی با بیان این که امروز محتوای رسانه های اسلامی و ناب از حوزه های علمیه به عنوان نهاد اثرگذار دینی تامین می شود گفت: ظرفیت ها و ایده های حوزه های علمیه باید سازماندهی شده و در اختیار رسانه های اسلامی قرار بگیرد.
مدیر هفتمین بازار فیلم اسلامی ادامه داد: بی شک این ظرفیت ها و ایده های حوزه های علمیه باید تبدیل به برنامه های پاک شده و در اختیار رسانه ها قرار بگیرد تا آنان بتوانند برنامه ها را برای مخاطبان خود پخش کنند.
انوشه با بیان این که برنامه های اروپایی و غربی جذابیتی برای مخاطبین داخل کشور نداشته و ندارد، خاطر نشان کرد: وحدت، مقاومت و اسلام ناب باید در آثار و تولیدات رسانه ای جایگاه ویژه ای داشته باشد.
وی با اشاره به ضرورت تدوین داستان ها و روایات قرآن، نهج البلاغه، کتاب های دینی و حتی حوزه های علمیه به صورت داستانی و روایتی برای ساخت مستند و تولیدات رسانه ای بیان کرد: امروز باید حوزه های علمیه برخی از داستان های قرآنی را به صورت انیمیشن و یا دیگر قالب های رسانه ای دربیاورند تا از این طریق با بهره گیری از ظرفیت حوزه ها و شناسایی مخاطبین بتوان برنامه های فاخری را برای جامعه اسلامی تولید کرد.