دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ |۲۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 25, 2024
مسلمانان سازگاری و انسجام رو به افزایشی با جوامع اروپایی دارند

حوزه/یک مطالعه جدید منتشر شده توسط بنیاد برتلزمان در آلمان نشان داد که هر چند مسلمانان در پی ایجاد رابطه منسجم و سازگاری با جوامع اروپایی هستند، اما با آن‌ها برخورد مناسبی نشده و تبعیض، سد راه پیشرفت آنان محسوب می‌شود.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری حوزه به نقل از muslimnews، یک مطالعه جدید در آلمان نشان داد که مسلمانان اروپا سازگاری و انسجام خوبی با جامعه برقرار کرده‌اند، در عین حال تبعیض در جامعه به ویژه در محیط کاری سد راه پیشرفت آنان می‌باشد. مطالعه تحقیقی جدید منتشر شده توسط بنیاد برتلزمان در آلمان نشان داد مسلمانان درجامعه اصلی اروپا انسجام و یکپارچگی خوبی دارند، هر چند آن‌ها به طور کامل توسط همه پذیرفته شده نیستند.
مانیتور مذهبی 2017، تمامی جنبه‌های زندگی مسلمانان، تحصیلات، زندگی کاری و روابط میان مذهبی آنان را در کشورهای مختلف اروپایی از جمله آلمان، اتریش، سوئیس، فرانسه و انگلستان که تقریبا 14 میلیون مسلمان دارند مورد بررسی قرار داده است.
محققان همچنین به این نتیجه رسیده‌اند که نسل‌های دوم و سوم مسلمانان در اروپا نسبت به نسل‌ اول، زبان اصلی کشورها را بهتر صحبت می‌کنند، تحصیل‌کرده‌تر هستند و علی‌رغم اینکه تبعیض مذهبی هم‌چنان علیه آنان وجود دارد اما در بازارهای کاری نیز موفق‌تر عمل می‌کنند. مسلمانان ابتدا در فرانسه و سپس در انگلستان بیشترین انسجام را داشته‌اند. به علاوه 90 درصد کودکان مهاجران و پناهندگان در فرانسه زبان فرانسوی را آموخته و 80 درصد مسلمانان در انگلستان نیز زبان انگلیسی را در کودکی آموخته‌اند. به علاوه در نسل دوم 67% مسلمانان پس از 17 سالگی تحصیل را همچنان ادامه می‌دهند.
تبعیض علیه مسلمانان در بازار کار اروپا
در رابطه با بازار کار، مسلمانان آلمان و سوئیس بهتر از سایر کشورهای اروپایی موفق بوده‌اند. در این گزارش آمده است: در کشورهای آلمان و سوئیس میزان استخدام مسلمانان نسبت به جمعیت اصلی متفاوت نیست، با این حال درآمد مسلمانان به ویژه در آلمان نسبت به غیرمسلمانان کمتر بوده، و آن‌ها بیشتر در مشاغل کم‌درآمد‌تر استخدام شده‌اند.
مسلمانان غرب در ارتباطات اجتماعی موفق بوده‌اند.
بر اساس گزارش، ادغام موفقیت آمیز مسلمانان به ویژه در افزایش ارتباطات اجتماعی بین مسلمانان و غیر مسلمانان برجسته بوده است.  به گفته این گزارش 75% مسلمانان به طور روزمره بخشی از وقت آزاد خود را با غیرمسلمانان می‌گذرانند و روابط میان ادیانی هر نسل نسبت به نسل گذشته افزایش یافته است.
استفان ووپل، کارشناس بنیاد برتلزمان نیز تاکید کرد: علیرغم  اینکه بعضی سیاستمداران راست افراطی مدعی هستند که مسلمانان با جامعه سازگاری دارند، اما تحقیقات ما نشان داد که آن‌ها به خوبی با جامعه همراه شده و اسلام نیز مانعی بر سر راه سازگاری موفقیت آمیز آن‌ها نبوده است. مسلمانان و همه پناهندگان در تمامی سطوح برای رسیدن به تحصیلات عالی‌تر و موفقیت بیشتر تلاش می‌کنند. و حتی زمانی هم که عدم سازگاری مشاهده می‌شود، علت آن شرایط ایجاد شده از سوی دولت برای مسلمانان است.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha