به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»،، در ابتدا حجت الاسلام والمسلمین حسینی کاویانی رئیس مجتمع آموزش عالی بنت الهدی، ضمن تبریک میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) اشاره به مقام و جایگاه ارزنده و بی نظیر سیده زنان اهل بهشت در امر تربیت اشاره کرد و ایشان را بهترین الگو و اسوه تربیتی برشمرد.
همچنین در ادامه حجت الاسلام بهرام تجری به تبیین مفهوم اختیار و مسئولیت و ارتباط این دو واژه باهم پرداخت و ابراز داشت: آدمی بر اساس داده و سرمایه و استعداد،باید در برابر دهنده آن، پاسخگو باشد.
وی در ادامه با اشاره به وظایف مربیان اخلاق، دبیران تربیتی و مدیران محترم گروه ها تصریح کرد: به جریان انداختن سرمایه ها، کار شما می باشد و سرمایه هایی که به شما سپرده شده را باد هدایت و راهبری کنید. این سرمایه ها را به جریان بیندازید و شکوفا کنید.
حجت الاسلام عزیزی مدیر کل اداره تربیتی المصطفی در ادامه، ضمن تبیین و تشریح روایتی از حضرت زهرای مرضیه سلام الله علیها خاطرنشان ساخت: عالمان دین، كفیل هاى مردم هستند. و كفیل باید به مراقبت افراد تحت تكفل خویش بپردازد، و همواره مصلحت آنان را در نظر آورد و با عملكرد مشفقانه خویش فقدان پدر را براى یتیم جبران كند.
وی در ادامه تصریح کرد: عالمان مكتب اهلبیت علیهم السلام كه براى احیاء مذهب و گسترش علوم اهلبیت(ع) به عنوان كفیلان ایشان معرفى شده اند، طبعا وظایف و مسئولیتهاى ویژهاى دارند.
حجت الاسلام عزیزی گفت: امام حسن عسکری (ع)به نقل از پیامبر می فرمایند: یتیمی که از امامش جدا افتاده از یتیمی که از پدر جدا شده؛ یتیم تر است. پس باید با دامان باز و آغوش باز برای تربیت کردن یتیمان حضرت زهرا(س) و امانات آن حضرت تلاش کنیم و اگر قرار است به جایی برسیم به گمانم همین مسیر است.