به گزارش خبرگزاری «حوزه» از اصفهان،حجت الاسلام والمسلمین ابطحی در این مراسم یکی از فلسفه های تاسیس حوزه های علمیه خواهران را تعلیم و تربیت بانوانی دانست که به زنان جامعه آموزش دین و مذهب را بدهند.
وی با تاکید بر مورد توجه قرار دادن مسائل اجتماعی، اخلاقی و سیاسی در مدارس علمیه خواهران گفت: مهمترین بخش، تربیت است، تربیت فقط به گفتار نیست، اخلاق باید در رفتار مدیر، معاون و استاد به عنوان الگوی عملی بروز پیدا کند.
مدیر حوزه علمیه خواهران اصفهان ادامه داد: مدیر باید همان گونه که برای فرزندان خود مادری می کند برای تک تک طلبه ها دلسوزی و مادری کند.
حجت الاسلام والمسلمین ابطحی افزود: مدیر مدرسه باید به طور مرتب جلساتی را برای شناسایی و حل مشکلات و ضعف های مدرسه با کادر و اساتید برگزار نماید.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان افزود: مدرسه علمیه خواهران رهنان به خاطر بافت فرهنگی و مذهبی منطقه و همچنین به دلیل وجود عالمان و بزرگان باید از مدارس نمونه شهر اصفهان باشد.
در ادامه این مراسم حجت الاسلام شریفی با اشاره به حدیث «من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق» گفت: ما اگر بخواهیم شکر خدا کنیم باید شکر نعمت های خدا را داشته باشیم، و ما به دلیل وجود مدرسه علمیه خواهران فاطمه معصومه (س) رهنان خداوند را شاکریم.
وی با اشاره به زحمات سرکار خانم مهری اسدی مقدم مدیر سابق این مدرسه گفت: پس از تاسیس این مدرسه شاهد برکاتی در منطقه رهنان بوده ایم، در خانواده هایی که ناهنجاری هایی وجود داشت با مراجعه خواهران به مدرسه علمیه و با شنیدن و فراگیری سخنان قران و اهل بیت(ع) شاهد رفع ناهنجاری ها توسط این خواهران در خانواده هايشان شدیم.
موسس مدرسه علمیه خواهران رهنان با اشاره به موفقیت های کسب شده توسط طلاب مدرسه یادآور شد: با مدیریت 5 ساله خانم اسدی مقدم، شاهد طلاب برگزیده ي کشوری المپیاد علمیه حوزه های علمیه خواهران بودیم که این نتیجه مهربانی مادرانه ي مدیر است که افراد، با آرامش، رشد و تعالی پیدا مي کنند.
وی هدف از تاسیس حوزه علمیه خواهران را برطرف نمودن مشکلات اخلاقی جامعه زنان عنوان کرد.
برپایه این گزارش: در پایان اين مراسم از زحمات مهری اسدی مقدم مدير سابق مدرسه تقدیر و بهجت مرادی به عنوان سرپرست مدرسه علمیه خواهران فاطمه معصومه(س) رهنان معرفی شد.