به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در خراسان شمالی، حجتالاسلام حجت سالاری مکی، شامگاه یکشنبه در نشست با مدیران مدارس علمیه خواهران استان، با قدردانی از مدیران، مسئولان و اساتید مدارس علمیه، اظهار کرد: مسئولان مدارس علمیه استان درزمینهٔ انجام مصاحبه داوطلبان متقاضی تحصیل در حوزه علمیه و برگزاری دوره تثبیتی زحمات فراوانی کشیدند که شایسته تجلیل است.
وی همچنین با قدردانی از مدارس فعال در زمینهٔ برگزاری اعیاد غدیر، اضافه کرد: در این ایام با همکاری و مشارکت ویژه حوزه علمیه، برنامههای مناسبی بهمنظور گرامیداشت غدیر و ترویج پیام غدیر در استان برگزار شد.
حجتالاسلام سالاری مکی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: امام موسی کاظم(ع) در حدیثی به هشام بن حکم توصیهای دارند و میفرمایند: «ما بَعَثَ اللّهُ أَنْبِیاءَهُ وَ رُسُلَهُ إِلی عِبادِهِ إِلاّ لِیعْقِلُوا عَنِ اللّهِ، فَأَحْسَنُهُمُ اسْتِجابَهً أَحْسَنُهُمْ مَعْرِفَةً لِلّهِ وَ أَعْلَمُهُمْ بِأَمْرِ اللّهِ أَحْسَنُهُمْ عَقْلاً وَ أَعْقَلُهُمْ أَرْفَعُهُمْ دَرَجَةً فِی الدُّنْیا وَ الاْخِرَةِ».
وی ادامه داد: این امام همام میفرمایند: خداوند پیامبران و رسولان را برای تعقل درباره خود مبعوث کرد، آنکه از خدا شناخت بیشتری دارد خوش پذیراتر است، داناتر به امر خدا از عقل بهتری برخوردار است و عاقلترین مردم، در دنیا و آخرت مقام و رتبه بالاتری دارد.
حجتالاسلام سالاری مکی خاطرنشان کرد: بر این اساس هنر یک حوزوی و تربیتیافته حوزه علمیه به عنوان میراثدار انبیا، این است که با توجه به گستره هجمههایی که ترویج جهل، شبهه، خرافه و مادیگری را در دستور کار خود دارند بتواند با توان علمی، قدرت تبلیغی و هنر اثرگذاری کافی میزان معرفت مخاطب را نسبت به خدا، دین و معارف دینی بهاندازهای بالا ببرد که از خطر انحراف مصون باشد.
دبیر شورای استانی حوزه علمیه خراسان شمالی گفت: حوزه علمیه رسالتی دارد که هم در درون مجموعه خود و هم نسبت به تربیت دینی جامعه باید انجام وظیفه کند.
انتهای پیام/
نظر شما