شنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۵
برنامه های بیستمین سالگرد تأسیس دانشگاه قرآن و حدیث تشریح شد

حوزه/ مدیر کمیته علمی بیستمین سالگرد تأسیس دانشگاه قرآن و حدیث گفت: با هدف اطلاع‌رسانی اقدامات و دستاوردهای دانشگاه، همزمان با سال تحصیلی جدید برنامه های بیستمین سالگرد تأسیس دانشگاه قرآن و حدیث در مراکز این دانشگاه آغاز می شود.

به گزارش خبرگزاری «حوزه»، دکتر حجت در گفت و گویی با بیان اینکه برای سال تحصیلی 98 – 99 مراسم مختلفی از جمله تاریخچه مکتوب فعالیت های بیست ساله و دستاوردهای دانشگاه رونمایی می شود از برگزاری هشت نشست علمی پژوهشی و نقد کتاب با همکاری مراکز دانشگاهی و حوزوی در شهرهای قم، تهران، مشهد و اصفهان در موضوعات مختلف قرآنی، حدیثی و کتب مرتبط با رشته های دانشگاهی خبر داد.

وی افزود: شناسایی  و معرفی نخبگان فارغ التحصیل دانشگاه قرآن و حدیث، برگزاری همایش بیستمین سالگرد تاسیس دانشگاه قرآن و حدیث، برگزاری نمایشگاه عرضه محصولات فرهنگی دانشگاه از دیگر برنامه های بزرگداشت بیستمین سالگرد دانشگاه قرآن و حدیث است.

عضو هیأت علمی دانشگاه قرآن و حدیث، به پیشینه تأسیس دانشگاه اشاره کرد و گفت: به همت آیت الله محمدی ری شهری و جمعی از پژوهشگران در مهرماه سال 1378 دانشکده علوم حدیث در شهر ری با رشته علوم حدیث در مقطع کارشناسی با جذب 80 نفر دانشجو شروع به کار کرد.

حجت افزود: با توسعه دانشکده در سال 1391 و با مجوز رسمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دانشگاه قرآن و حدیث ارتقاء یافت و مرکز آن به قم منتقل شد.

مدیر کمیته بزرگداشت بیستمین سالگرد دانشگاه قرآن و حدیث به موفقیت های دانشگاه در کسب رتبه های برتر در بین مراکز آموزش عالی اشاره کرد و گفت: این دانشگاه به عنوان پرافتخارترین دانشگاه کشور در میزان قبولی دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد است.

وی به دستاوردهای دانشگاه اشاره کرد و گفت: توسعه مباحث حدیثی در بین مراکز اموزش عالی و حوزه های علمیه، همچنین طراحی رشته های متعدد قرآنی و حدیث در مقاطع کارشناسی و دکتری علاوه بر دانشگاه قرآن و حدیث در سایر دانشگاه ها در حال اجرا است.

حجتدتدوین منابع درسی و درسنامه های آموزشی برای مرکز آموزش الکترونیکی دانشگاه قرآن و حدیث را از دیگر فعالیت های این مرکز آموزش عالی برشمرد و تصریح کرد: تولید هزاران ساعت دروس الکترونیک با بهره مندی از استادان مجرب و صاحب نام در حوزه های مختلف مباحث قرآن ، حدیث ، کلام، روانشناسی و رشته های مرتبط صورت گرفته است.

وی گفت: توسعه و عمومی سازی علوم و معارف حدیث با برگزاری بیش از50 دوره آموزش های کوتاه مدت در موضوعات مختف حدیث و نهج البلاغه که با استقبال مخاطبین مواجه شده از دیگر کارهای صورت گرفته توسط دانشگاه قرآن و حدیث است.

رئیس دانشکده علوم و معارف قرآن دانشگاه قرآن و حدیث تدوین مقاله های و رساله های دکتری در حوزه مباحث حدیثی را از دیگر برکات این دانشگاه عنوان کرد و گفت: دانشگاه قرآن و حدیث، هزاران نفر دانشجو در دوره های حضوری و مجازی در مقاطع مختلف اعم از طلاب و دانشجویان غیر طلبه آموزش داده است.

گفتنی است، در حال حاضر 3300 نفر در دوره های حضوری و مجازی شهرهای قم، تهران، اصفهان و مشهد در حال تحصیل هستند.

313/60

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha