دکتر آیت پیمان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» با اشاره به مطلب فوق ابراز داشت: اگر ما در مسئله ازدواج از الگوهای دینی و کلام قرآن و اهل بیت (ع) بهره مند می شدیم، وضعیت جامعه ما این گونه نبود که روز به روز سن ازدواج جوان ها افزایش یابد و از آن سو متاسفانه شاهد سیر صعودی آمار طلاق باشیم.
وی افزود: آن چه واضح و مبرهن است این که تاخیر در ازدواج، مشکلات جدی چه در ابعاد فردی و چه ابعاد اجتماعی به همراه دارد و باید نخبگان و اندیشمندان و مدیران و رسانه ها برای حل این مساله، چاره اندیشی کنند.
این محقق و پژوهشگر علوم انسانی همچنین با اشاره به این که دوری جامعه از آموزه های ناب اسلامی در عرصه های مختلف از جمله بحث ازدواج، عامل بسیاری از مشکلات فرهنگی و اجتماعی است، خاطرنشان کرد: آن چه مهم است این که در این باره می بایست فرهنگ ناب دینی را به درستی رواج دهیم و بدین وسیله مانع از شیوع عادات و رفتارهای غلط و غیراسلامی در زمینه ازدواج شویم.
وی گفت: در این میان ترویج فرهنگ ازدواج آسان و به موقع مستلزم تلاش مستمر فرهنگی و تاکید بر عرصه رسانه است که در این باره باید رسانه ها و نهادهای فرهنگی زمینه این کار را به خوبی فراهم کنند و این را هم بدانیم که به صرف شعار و برگزاری همایش و سمینار، معجزه ای رخ نمی دهد.
۳۱۳/۸