چهارشنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۱:۲۷
بهترین موقعیت مصرف بودجه‌های فرهنگی تربیت کادر انقلابی است

حوزه/ امام جمعه موقت تهران گفت: بهترین جای مصرف بودجه‌های فرهنگی تربیت کادر است و صاحبان عمامه‌های سفید و مشکی از بهترین کادرها هستند.

به گزارش خبرگزاری «حوزه» در خراسان شمالی، آیت الله سید احمد خاتمی، شامگاه سه‌شنبه در نخستین همایش دانش‌آموختگان مدرسه علمیه امام صادق (ع) بجنورد، با اشاره به جایگاه ویژه خراسان شمالی در عرصه‌های مختلف، اظهار کرد: این استان هم در عرصه فرهنگ و دانش و پژوهش و هم در عرصه ایثار ممتاز است.

امام جمعه موقت تهران خاطرنشان کرد: خراسان شمالی در عرصه فرهنگی دو بزرگ را به یدک می‌کشد؛ نخست مرحوم آیت‌الله میرزا حسن بجنوردی صاحب کتاب‌های ارزشمند القواعد الفقهیه و منتهی الاصول که از شاگردان مرحوم نائینی است.

آیت الله خاتمی با بیان اینکه شخصیت دیگر مرحوم آیت‌الله همان نواز است، ادامه داد: بنده همراه با ایشان در دو دوره مجلس خبرگان بودم و در این عالم بزرگ بصیرت و نهایت ولایتمداری را دیدم.

وی اضافه کرد: آیت‌الله مهمان‌نواز عالم مخلصی بود که قبل از انقلاب زجرهای انقلاب را در این دیار کشید و پس از انقلاب هم منشأ خدمات و برکات فراوانی برای این استان شد.

آیت الله خاتمی اظهار کرد: آیت‌الله مهمان‌نواز از جهت علمی و اخلاقی شاگرد آقا میرزا جواد آقای تهرانی بود و نفس میرزا جواد آقا در این مرد خدوم هم احساس می‌شود.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری افزود: بعد از ایشان هم راه خدمت ادامه پیدا کرد و نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی با تمام توان در میدان خدمت قرار دارد.

امام جمعه موقت تهران در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به مسئولان استانی، افزود: بهترین جای مصرف بودجه‌های فرهنگی تربیت کادر است و این صاحبان عمامه‌های سفید و مشکی از بهترین کادرها هستند.

وی خاطرنشان کرد: فرهنگ مترادف با سواد نیست؛ بلکه بخشی از فرهنگ سواد بوده و مجموعه دانش‌ها، بینش‌ها و ارزش‌ها فرهنگ را تشکیل می‌دهند، بنابراین اگر سواد باشد فرهنگ نباشد خطر مضاعف دارد؛ زیرا چو دزدی با چراغ آید گزیده‌تر برد کالا را.

آیت الله خاتمی با بیان اینکه اگر بخواهیم سواد همراه با فرهنگ ایجاد کنیم، در کنار این سواد باید حوزه علمیه را هم تقویت کرد، ادامه داد: باید در کنار آموزش الفبا، الفبای دین را هم آموزش داد.

وی با بیان اینکه در این راستا یکی از امکانات موجود حوزه علمیه است، تصریح کرد: آموزش و پرورش و سایر نهادها باید به حوزه علمیه به دید سرمایه نگاه کند؛ زیرا امروز در حوزه علمیه برادران و خواهران به‌صورت منضبط آموزش می‌بینند و دارای سطوح مختلف آموزشی هستند.

عضو شورای عالی حوزه های علمیه کشور اضافه کرد: طلاب خواهر و برادر اکنون با توجه به نیازهای جامعه در حال دریافت آموزش هستند و حیف است که از این سرمایه استفاده نشود.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha