به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از قزوین، خانم آیتی عصر چهار شنبه، در کرسی آزاد اندیشی مدرسه علمیه خواهران زینبیه شهرستان آبیک با موضوع «مد و مدگرایی» که در سالن اجتماعات این مدرسه برگزار شد گفت: مد می تواند علل و عوامل اجتماعی داشته باشد که در دوره معاصر، به لحاظ ملاک سنی گرایش به مد در نوجوانان و جوانان بیشتر شده است.
استاد مدرسه علمیه خواهران شهرستان آبیک خاطرنشان کرد: گاهی تنوع طلبی، نوع گرایی، ترس از تحقیر و عقب ماندن از فرم جامعه می تواند فرد را به سمت مد و مدگرایی سوق دهد.
وی ادامه داد: مد با مدگرایی متفاوت است، چرا که مد یک انتخاب است و مدگرایی انتخابی نیست، بلکه تابع جامعه است و این چیزی نیست که مطلوب اسلام دین و عقل باشد.
وی اظهار کرد: مدگرایی این نیست که انسان با صرف هزینه و اسراف به آنچه می خواهد برسد، بلکه می تواند با مدیریت مالی بهترین انتخاب را متناسب با عرف جامعه و فرهنگ بومی خود که نشان دهنده شخصیت او در خانه و جامعه است، داشته باشد.
استاد مدرسه علمیه خواهران شهرستان آبیک گفت: به لحاظ جامعه شناسی مد عبارت از یک رفتار هیجانی زودگذر است و تابع یک نوع احساس و عاطفه و ظام دور از یک تصمیم عقلانی است.
آیتی تصریح کرد: نظام جمهوری اسلامی به عنوان یک الگو برای جهان اسلام تلقی می شود و به لحاظ ارائه الگوهای حجاب و عفاف در جایگاه بالایی قرار دارد.
نظر شما