دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳ |۲۳ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 25, 2024
مساجد سرتاسر آمریکا برنامه های رمضان آنلاین برگزار می کنند

حوزه/ در حالی که برخی اسلام ستیزان در آمریکا این شک را در دل مردم انداخته اند که مسلمانان قرار است در ماه رمضان محدودیت های در خانه ماندن را شکسته و به مساجد بروند، مساجد سرتاسر این کشور اعلام کرده اند خدمات شان را از طریق فضای مجازی ارائه می‌دهند.

به گزارش گروه ترجمه خبرگزاری «حوزه» به نقل از arabnews، درحالی که آمریکا بیشترین تعداد مورد تایید شده مبتلا به ویروس کرونا در جهان را دارد، مساجد در سرتاسر ایالات متحده توصیه های دولت های محلی را پذیرفته و خدمات مربوط به ماه رمضان را لغو کرده اند. نماز و سایر برنامه های مربوط به ماه مبارک رمضان قرار است از این پس به صورت آنلاین برگزار شوند تا از شیوع بیشتر ویروس کرونا جلوگیری به عمل آید.

درحالی که برخی اسلام ستیزان در آمریکا این شک را در دل مردم انداخته اند که مسلمانان قرار است در ماه رمضان محدودیت های در خانه ماندن را شکسته و به مساجد بروند، مساجد سرتاسر این کشور اعلام کرده اند که قصد دارند با رعایت قوانین فاصله گذاری اجتماعی و قرنطینه، خدمات شان را از طریق فضای مجازی به روزه داران و نمازگزاران ارائه دهند.

بنیاد مسجد ، یکی از اولین مساجد ساخته شده در منطقه شیکاگو در دهه ۱۹۸۰ ، در خبرنامه خود به اعضا اعلام کرد که کلیه خدمات بصورت آنلاین انجام می شود.

شیخ جمال سعید ، امام جماعت و مدیر مسجد نوشت:  اگرچه امسال ما ماه رمضان را جسما در داخل مسجد تجربه نمی کنیم، با این وجود تمام تلاش خود را می کنیم تا به خدا و جامعه خود نزدیک شویم.  

وی گفت: از آنجا که نمی توانیم در ماه رمضان در مسجد ملاقات کنیم ، ما از شما دعوت می کنیم برای سخنرانی کوتاه روزانه  و همچنین سخنرانی های زنده به  ما بپیوندید. ما این پیام های روزانه را در فیس بوک، یوتیوب، ایمیل و سیستم عامل های دیگر ارائه خواهیم داد.  

مرکز اسلامی دیترویت یکی از بزرگترین مساجد در مناطق میانه غربی، نیز پیام مشابهی را به نمازگزاران ارائه داد.

سلیمان هانی امام جماعت مسجد نوشت: گرچه نگرانی از بهداشت عمومی مانع جمع شدن حضار در ماه مبارک رمضان در سال جاری می شود، ما هنوز در اینجا هستیم تا به شما کمک کنیم در این مدت راه هایی برای ارتباط معنادار پیدا کنید.

وی افزود: ما به شدت معتقدیم که فاصله جسمی نباید به معنای انزوا اجتماعی باشد. برای ارتباط با یکدیگر در این مواقع، به تلاش و خلاقیت اضافی نیاز است، اما ارتباط برای سلامتی خودمان و رفاه جوامع ما بسیار مهم است. ما این زمان ها را با هم خواهیم گذراند. بیایید با مسجد محلی ما (مساجد) متحد شویم و پیوند مجازی ایجاد کنیم.  

هانی گفت که مسجد دیترویت میزبان «شب مجازی قرآنی» خواهد بود.

عمر سلیمان از مسجد تگزاس نیز در مصاحبه با خبرنگاران گفت که موعظه های مجازی را با بیش از ۱.۴ میلیون دنبال کننده در فیس بوک ادامه می دهد و افزود: اکنون ما فرصتی داریم با کسانی که دلیل شرایط کنونی به فضای مذهبی دسترسی ندارند همدلی کنیم.

 گفتنی است ایالات متحده بیش از ۸۲۳،۷۰۰ مورد مبتلا به ویروس کرونا را تأیید کرده است.

  

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha