به گزارش خبرگزاری حوزه از خراسان شمالی، حجتالاسلام علی خادمی، مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی در نشست آسیبشناسی حوزه تبلیغ بانوان که با حضور بانوان فرهیخته استان برگزار شد، اظهار داشت: اگر مبلغات دینی، جلسات مذهبی و قرآنی بانوان در محلات را هدایت و رهبری کنند، کمتر شاهد آسیبهایی نظیر خرافهپرستی، انتشار عرفانهای نوظهور و... خواهیم بود.
وی در ادامه با اشاره به نقش مهم مبلغات دینی در سبک زندگی اسلامی، افزود: دشمن در حال برنامهریزی کوتاهمدت و بلندمدت برای از بین بردن اعتقادات دینی خانوادهها است و در این امر از صرف بودجهها و اعتبارات کلان دریغ نمیکند، لذا لازم است مبلغان دینی سطح مطالعه و دانش خود را در همه حوزهها بالا ببرند و نسبت به مسائل دینی و مسائل روز دنیا آگاهی لازم و کافی کسب کنند؛ تا بتوانند موضعگیری صحیحی در برابر شبهات دینی و اعتقادی و همچنین آسیبهای اجتماعی داشته باشند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: اجرای طرح کرامت اجتماعی و استقرار مبلغان فعال و پرنشاط در مناطق آسیبپذیر، یکی از طرحهای بسیار خوبی است که ما توانستیم از آن نتایج مطلوبی بگریم.
وی تصریح کرد: اگر اعتقادات دینی جامعه تقویت شود، گناه کم میشود و آسیبهای اجتماعی کمرنگ میشوند و در این راستا باید مبلغان دینی با مطالعه بیشتر در حوزه معرفتی و دینی جامعه تلاش کنند.
حجتالاسلام خادمی تأکید کرد: ساختار دستگاههای فرهنگی و تبلیغی کشور دچار بینظمی است و اگر نهادها و سازمانهای فرهنگی همافزایی داشته باشند و از ظرفیت تشکلهای مردمی بهینه استفاده شود، میتوانیم مسائل فرهنگی و دینی جامعه را ارتقاء بخشیم.
وی اظهار کرد: بودجههای فرهنگی خوبی در کشور داریم، ولی متأسفانه چون در صرف این بودجهها و اعتبارات بینظمی و تشتت وجود دارد، کمتر به هدف غایی رسیدهایم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان شمالی با اشاره به اینکه تبلیغ دینی در ساختار اداری نمیگنجد، افزود: برای پیشبرد اهداف عالیه انقلاب و اسلام عزیز و تعالی دینی جامعه، لازم است از همه ظرفیتهای موجود در کشور استفاده کرد و در این زمینه باید آموزشها و موقوفهها پشتوانه فعالیت فرهنگی باشند تا بتوانیم برنامهریزی صحیح و بهتری داشته باشیم.
انتهای پیام
نظر شما