به گزارش گروه ترجمه خبرگزاری «حوزه» به نقل از trinidadexpress، گروههای اسلامی در کشور فقیر ترینیداد و توباگو در دریای کارائیب در آمریکای جنوبی کمک میکنند.
در کشوری که از فقر و جنایات باندی ویران شده است، بحران کرونا به معنای رنج بیشتر برای مستمندان ترینیداد محسوب میشود، اما ، به لطف تلاشهای داوطلبان مسلمان و گروههای خیریه ، بسیاری توانستند این دوره جان سالم به در ببرند.
احمد لاول که بیش از ۲۸ سال رهبری جامعه منابع اسلامی در ترینیداد را عهدهدار است گفت: در طی شیوع ویروس کرونا، سازمان ما به اعضای جامعه از جمله کسانی که دچار خسارت اقتصادی شدهاند و اشخاصی از بندر شرقی اسپانیا کمک رسانی کردند.
وی گفت: ما توانستیم تقریباً به صورت هفتگی ۱۰۰ سبد غذایی فراهم کنیم و کمکهای مالی را از اعضای جامعه خودمان و تجار همسایه دریافت کردیم.
لاول افزود که این سازمان در طی ماههای گذشته، مواد غذایی و سایر ملزومات را به ارزش ۴۰ هزار دلار در میان فقرا توزیع کرده است.
لاول خاطرنشان کرد: من وظیفه خود را به عنوان پیشوای اسلامی براساس سنت نبوی انجام دادم که میفرماید: بهترین شما کسانی هستید که بیشترین سود را به بشریت برسانید و با این روحیه است که توانستیم طولانی مدت و با همکاری با چندین سازمان مسلمان و غیرمسلمان دیگر در ترینیداد و توباگو به این راه ادامه دهیم
لاول همچنین گفت: ما همچنان به نیازهای افراد آسیب پذیر در جامعه رسیدگی میکنیم. امور خیریه در اسلام یک وظیفه تلقی میشوند.
به گفته وی، این سازمان با گروه «جنبش دعوت اسلامی»، لیگ مسلمانان ترینیداد، مسجد جامع و گروه مذهبی شرق بندر اسپانیا برای کمک رسانی به مردم همکاری داشته است.
گفتنی است مسلمانان ۵ درصد از جمعیت ترینیداد و توباگو را تشکیل می دهند و ۱۰۲.۴۲۱ نفر هستند. اولین مسلمانانی که از آفریقا به این کشور رسیدند توسط استعمارگران به عنوان برده آورده شدند.
نظر شما