به گزارش گروه ترجمه خبرگزاری «حوزه» به نقل از middleeasteye، گروههای مسلمان در کانادا خواستار تلاش بیشتر پلیس برای حفظ امنیت مساجد شدهاند.
درحالی که به گفته مسلمانان در سه ماه گذشته حداقل ۶ حمله علیه مساجد تورنتو به وقوع پیوسته است و شامل شکستن شیشهها و دیوارنویسی نژادپرستی میشود و آخرین حمله آنها در ۱۶ آگوست به وقوع پیوست، جامعه اسلامی نسبت به بیتوجهی و ناکارآمدی پلیس کانادا برای دستگیری مهاجمین ابراز نگرانی کرد.
پلیس تورنتو گفت که دو مورد دستگیری انجام شده و ۶ بازجویی انجام شده است و تحقیقات در حال انجام است، اما این حقیقت که پلیس حمله ۲۹ جولای را یک «شیطنت بچهگانه» در نظر گرفته است خشم جامعه اسلامی را برانگیخته است.
مریم مانا مدیر روابط عمومی انجمن مسلمانان کانادا در این باره به پلیس گفت: ما از پلیس انتظار بیشتری داریم و میخواهیم بشنویم که آنها فعالتر هستند و شاهد اقدامات بیشتری از سوی آنها باشیم زیرا صراحتا برای جامعه خود بسیار نگران هستیم و همچنین نگران کارکنان مسجد نیز شدهایم.
انجمن مسلمانان کانادا همچنین اعلام کرد که این حوادث شیطنت بچهگانه نبود بلکه باید به آنها به دیدگاه «جرایم نفرت محور» نگاه کرد.
مانا گفت: در حال گفتگو با پلیس تورنتو هستیم و خواهان اقدامات بیشتر میباشیم و این حوادث از نظر ما شیطنت نبوده است. ما میخواهیم شاهد تحقیقات جدی و یک سره باشیم و ببینیم که سرانجام به کجا میرسد.
گفتنی است سیاستمداران کانادایی، از جمله جان توری، شهردار تورنتو و کریستیا فری لند معاون نخست وزیر کانادا ، همگی این حملات را «جنایات نفرت محور» خوانده و پلیس تورنتو را برای انجام تحقیقات کامل تحت فشار قرار داده اند.
جسیکا بل، عضو پارلمان انتاریو در نامه ای به رئیس پلیس موقت تورنتو نوشت: این حملات باید به عنوان جرایم نفرت بررسی شوند و ما به شدت پلیس تورنتو را تشویق میکنیم که تحقیقات کامل درباره این حملات بعنوان اعمال نفرت انجام دهند.
لازم به ذکر است در سالهای اخیر حملات اسلام هراسی و ضدمسلمانی در کانادا افزایش یافتهاند، مهمترین مورد آن تیراندازی دسته جمعی در مسجد شهر کبک در سال ۲۰۱۷ بود که در آن یک مرد سفیدپوست کانادایی شش نفر را به ضرب گلوله به قتل رساند.
به گفته مصطفی فاروق، مدیرعامل شورای ملی مسلمانان کانادا، در حالی که جنایات نفرت علیه مسلمانان در سال به ۲۰۱۸ میلادی به میزان ۵۰ درصد کاهش یافته است، با این حال این حملات بین سال های ۲۰۱۸ تا ۲۰۱۹ میلادی به میزان ۱۵۵ درصد افزایش یافته است.
نظر شما