محمد فرج نویسنده و پژوهشگر اردنی در مقاله ای گفت: ترور دانشمندان هسته ای ایران، این کشور را از ادامه کار و رسیدن به پیشرفت باز نداشت.
محمد فرج نویسنده اردنی با انتشار مقاله ای در سایت المیادین، نوشت: زمانی که انقلاب فلسطین به اوج خود رسید و پروژه ملّی عربی به دنبال توسعه مستقل و تحول پژوهش علمی به عنوان پایه و اساس پیشرفت بود، سیاست اسرائیل به عملیات تروریستی برای خالی کردن منطقه عربی از نخبگان روی آورد و شخصیت های زیادی در زمینه مختلف سیاسی، ادبیات، تاریخ و علم هدف ترور رژیم صهیونیستی قرار گرفتند.
وی با طرح این سؤال که آیا این سیاست در قبال ایران موفقیت آمیز است؟ گفت: قبل از اینکه ایران توافقنامه هسته ای را امضا کند و قبل از خروج آمریکا از برجام و افزایش سطح غنی سازی از سوی ایران، چهار تن از دانشمندان طراز اول؛ مسعود محمدی، مجید شهریاری، داریوش رضایی نژاد و مصطفی روشن به شهادت رسیدند. با وجود اهمیت راهبردی شهدای دانشمند و عمق خسارت فقدان آنها، پروژه هسته ای ایران به کار خود ادامه داد و به پیشرفت رسید و در کشوری که میزان پژوهش های علمی بسیار بالاست، طی ۳۵ سال گذشته شاخص پیشرفت علمی رشد خوبی داشته است. در ایران مراکز پژوهشی متکی به یک فرد نیست و این کشور به بحران کمبود نخبگان دچار نیست، آنچنان که اسرائیل به این مسئله گرفتار است و هزینه جنگ ترور دانشمندان برای اسرائیل سنگین خواهد بود؛ چراکه منابع بشری این رژیم بسیار محدود است.
نویسنده اردنی ادامه داد: سازمان جاسوسی اسرائیل "موساد" تلاش می کند شخصیت های علمی منطقه که در زمینه های علوم طبیعی پیشرفت داشتند از جمله؛ متخصصان و فارغ التحصیلان دانشگاه های غربی که اصرار دارند به کشور خود باز گردند و کسانی که در مراحل تحصیل دانشگاهی پیشرفت داشته و دشمنی آنان با اسرائیل ثابت شده را از بین ببرد.
محمد فرج تصریح کرد: ایران بعد از انقلاب اسلامی توانست با پژوهش های خود و به فضل سال ها تلاش های مستمر در زمینه مهندسی معکوس اولین سانتریفیوژ را تولید کند و از طریق غنی سازی ایستگاه های انرژی خود را تقویت کند. این مسئله به معنی دستیابی ایران به تمامی مراحل تولید از صفر تا مرحله تولید است.