چهارشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۷
حضرت ام البنین(س) معلم ادب است

مدیر حوزه علمیه استان بوشهر با تسلیت وفات حضرت ام البنین(س)، ایشان را مظهر و معلم ادب عنوان کرد و گفت: کسانی که امروز ادعای روشنفکری و فرهنگ و ادب می کنند به ۱۴۰۰ سال قبل برگردند و فرهنگ و ادب ام البنین(س) را ببیند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت الاسلام رضا خدری، صبح امروز در مراسم رحلت حضرت ام البنین(س) در شهرچغادک استان بوشهر، اظهار داشت: دشمنان با برنامه های تبلیغاتی خود سعی می کنند تا ملت ایران را نسبت به نظام ناامید کنند.

مدیر حوزه علمیه استان بوشهر با اشاره حجم زیاد تبلیغاتی ضد دینی از طریق رسانه های دشمن،  گفت: مسائل مختلفی و شبهات زیادی از سوی شبکه های معاند و نیز در فضای مجازی مطرح می شود، مبادا جوانان با خواندن این مسائل نسبت به جامعه دین دلسرد شوند، باید ایمان ها آنقدر محکم باشد که با این بادها و یا تندبادها نلرزد.

وی افزود: اعتقادی که با خواندن یک شبهه متزلزل شود معلوم است که این اعتقاد از همان اول محکم نبوده و قالب نبسته است. متاسفانه این فضاها وجود دارد و ممکن است که جوانان ما متاثر شوند.

امام جمعه چغادک با تاکید بر الگو گرفتن از فرهنگ اهل بیت(ع)، گفت: هزاران ساعت می شود درباره فرهنگ اهل بیت(ع) صحبت کرد و ادب یکی از فرهنگ اهل بیت(ع) است. در جامعه امروز خانواده هایی تاثیرگذار هستند که تلاش کردند فرهنگ اهل بیت(ع) را در خانه جا بندازند.

حجت الاسلام خدری با بیان اینکه بسیاری از ناهنجاری ها و نابسامانی ها منشا آن به خانواده بر می گردد، ادامه داد: اگر در خانواده ادب و فرهنگ اهل بیت(ع) را گسترش دهیم، جامعه می تواند اصلاح شود.

مدیر حوزه علمیه استان بوشهر با تاکید بر مهر ورزی در بین اعضای خانواده، اظهار کرد: اگر یک سری شاخص ها را در زندگی رعایت کنیم، بسیاری از مسائل قابل حل است؛ یکی از این شاخص ها مهر و محبت است که خداوند با ازدواج، بین زن و شوهر ایجاد می شود، اما چون بعد ما از آن صیانت نمی کنیم منجر به مشکلاتی می شود.

حجت الاسلام خدری با بیان اینکه باید فرهنگ اهل بیت(ع) را سرلوحه زندگی خود قرار دهیم، گفت: خانواده اهل بیتی آثار و برکات زیادی دارد.

امام جمعه چغادک با تسلیت وفات حضرت ام البنین(س)، ایشان را مظهر و معلم ادب خواند و گفت: کسانی که امروز ادعای روشنفکری و فرهنگ و ادب می کنند به ۱۴۰۰ سال قبل برگردند و فرهنگ و ادب ام البنین(س) را ببیند که چطور در آن برهه از تاریخ انسان هایی اینقدر مودب و با فرهنگ پیدا شدند.

وی اظهار کرد: حضرت ام البنین یک زن عادی است که به درجات بالا می رسد و مورد تکریم اهل بیت(ع) قرار می گیرد. حضرت ام البنین وقتی با حضرت علی(ع) ازدواج می کند از همان روز اول عنوان می کند که دختر بزرگ خانه بیاید که من از او اجازه بگیریم تا بتوانم وارد خانه شوم. این ادب حضرت را می رساند، آیا این ادب در حال حاضر وجود دارد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha