سه‌شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۳ |۱۷ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 19, 2024
محمدعلی نکونام
حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه توبه فقط استغفار نیست، گفت: توبه این نیست که فقط بگوییم استغفرالله. باید زمینه‌ها فراهم شود، یعنی اگر حقوقی به گردن ماست، چه حق الله و چه حق الناس ادا شود و اگر کسانی از ما ناراضی هستند دلشان را به دست بیاوریم و اموالی خدایی نخواسته ضایع شده است بر سر جای خودش بازگردد و اگر در اعمال و وظایف کوتاهی شده، جبران کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه در شهرکرد با اشاره به شب‌های قدر اظهار داشت: لیله‌القدر قله ماه مبارک رمضان است. شبی که خداوند تبارک و تعالی برای او ارزشی ویژه قائل شده و آن شب را ممتاز از همه شب‌ها و روزهای سال و ایام و لیالی قرار داده است.

وی افزود: پروردگار متعال این یک شب برای این‌که رحمت واسعه خودش را به کسانی که شایستگی‌های لازم را پیدا کرده‌ و توانسته‌اند آن لیاقت را در خودشان ایجاد کنند، نازل کند. معنی این صحبت آن نیست که دیگران که شایستگی لازم را در خود ایجاد نکردند، از رحمت الهی محروم هستند. در لیله‌القدر همه آن‌هایی که این شب را احیاء بدارند و مشغول به تلاوت قرآن و راز و نیاز و خواندن ادعیه‌ای که وارد شده و به ویژه استغفار در محضر پروردگار متعال و توبه مشغول باشند، حتماً از لیالی قدر به هر میزانی که اخلاص و توجه داشته باشند، بهره‌مند خواهند شد.

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری بیان کرد: کسانی که شایستگی‌های ویژه‌ای را در خودشان ایجاد کردند، آن‌چنان بهره‌مند می‌شوند و خودشان را در مصونیت قرار می‌دهند و این مهم است که ما هر چه می‌توانیم از قبل خودمان را برای لیله‌القدر آماده کنیم و درعین‌حال این شب باعظمت را که بهتر از هزار ماه است، بهره‌مند شویم.

وی تصریح کرد: این‌که بهتر از هزار ماه چقدر است، مشخص نیست. چون « لَیْلَةُ الْقَدْرِ خَیْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ » و خدای تبارک و تعالی مشخص نکرده که دو برابر، سه برابر، صد برابر یا .... . فقط فرموده «خَیْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ»  که این باز عظمت این شب بزرگ را می‌رساند.

نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: شب قدر فرصت بسیار مغتنمی است که خدای تبارک و تعالی برای ما قرار داده است که امیدوار  هستیم زمینه استغفار و توبه را فراهم کنیم.

نکونام ادامه داد: توبه در این شب فقط معنایش این نیست که بگوییم استغفرالله. باید زمینه‌هایش فراهم شود، یعنی اگر حقوقی به گردن ماست، چه حق الله و چه حق الناس، این حقوق ادا و جبران شود و اگر کسانی از ما ناراضی هستند دلشان را به دست بیاوریم و اموالی خدایی نخواسته ضایع شده است بر سر جای خودش بازگردد و اگر در اعمال و وظایف کوتاهی شده، جبران کنیم.

وی افزود: توبه مابه ازاء دارد. یعنی جبران آنچه از دست رفت را باید انجام داد تا به یک استغفار و توبه واقعی و حقیقی نائل آمد. 

نکونام اضافه کرد: خداوند متعال به همه ما کمک کند که بتوانیم از این شب با عظمت هر چه بیشتر بهره‌مند شویم.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha