لیلا جوانی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در اصفهان، اظهار کرد: «ایده شو»؛ رویدادی است که افراد توانمندی خود را در ایدهپردازی، بیان ایده و انتقال آن به دیگران در محیطی دوستانه محک میزنند، هر فرد حداقل یک فکر یا ایدهای دارد که به آن می پردازد.
معاون فرهنگی بنیاد فرهنگی بقیة الله(عج) ادامه داد: رویداد ایده شو، محلی برای به اشتراکگذاری ایدههای مبتنی بر تجربیات زندگیساز، موضوعات مورد علاقه و شوق برانگیز و شنیدن نقطهنظرات منحصر به فرد داوران در خصوص ایدهها مطرحشده است.
وی ابراز کرد: کمک به توسعه و بسترسازی رویدادهای کارآفرینی معارف دینی و فرهنگی، ترویج فرهنگ کارآفرینی و ایجاد کسبوکار حوزه فرهنگی–مذهبی، ایجاد بانک ایده، جلب توجه سرمایهگذاران به ایدههای ارائهشده، شکلگیری و توسعه اکوسیستم کارآفرینی، بازارسازی و بازاریابی شرکتهای ایجاد شده مبتنی بر فناوری و هدایت و حمایت از ایدهها به جهت تجاریسازی آنها، صدور اعتبار شرکت خلاق و ایجاد تسهیلات لازم برای ادامه فعالیت، از مهمترین اهداف برگزاری این رویداد است.
معاون فرهنگی بنیاد فرهنگی بقیة الله(عج) اظهار کرد: کارگاه آموزشی ایده پردازی ۲۳ الی ۲۵ شهریورماه از ساعت ۱۵ الی ۱۹:۳۰ برگزار می شود، اما دریافت ایده های نوآورانه توسط دبیرخانه تا پایان شهریور ماه و ایده های برتر بر اساس معیارهای انتخاب، توسط هیات داوران بر اساس اولویت، رتبه بندی خواهند شد.
وی متذکر شد: موسساتی که دارای ایده نوآورانه باشند در فرایند اعتبار بخشی شرکت خلاق قرار می گیرند.
جوانی در توضیح اهداف برگزاری این دوره آموزشی گفت: پرورش ایده ها و اشاعه فرهنگ خلاقیت در کانونها ومراکز فرهنگی و قرآنی، ارائه ایده ها و راه کارهای عملی جهت حل مسائل و مشکلات اعم از انسانی یا طبیعی، ایجاد اعتماد بین ایده پرداز و سرمایه گذار و تولید کننده، ایجاد خلاقیت، پویایی و نشاط اجتماعی بین اعضای مراکز وکانون های فرهنگی، افزایش اشتغال زایی و روحیه کارآفرینی و درآمد زایی و کشف محصولات، خدمات و الگوهای خلاقانه است.
وی در تشریح زمینه های ایده پردازی در رویدادر کارآفرینی، عنوان کرد: محصولات نوآورانه به منظورکیفیت بخشی به نحوه ی مطالعه، فراگیری، پژوهش و آموزش مفاهیم قرآنی، شیوه های خلاقانه تولید محتوی، نحوه انتشار، انتقال پیام و انجام تبلیغات محیطی، شیوه های برگزاری جدید رویدادها، مراسم، جشن ها، آیین ها، مناسبت ها و مناسک، روش های خلاقانه در تولیدات رسانه ای به منظور تجلی مطلوب تر ابعاد معنوی شیوه های جدید بازاریابی و فروش محصولات و روش های خلاقانه در ترویج سبک زندگی سالم، روش های خلاقانه در راستای ایجاد پیوند بین قرآن، عترت و ابعاد مختلف زندگی و معیشت، کسب روزی حلال، آسیب های اجتماعی، معنویت از جمله زمینه ها است.
معاون فرهنگی بنیاد فرهنگی بقیة الله(عج) در بیان مزایای دوره، ابراز کرد: ارائه گواهی شرکت به کلیه شرکت کنندگان در کارگاه، گواهی شرکت از طرف دانشگاه باقرالعلوم به ارایه کنندگان ایده که حد نصاب امتیاز ایده را دریفت نموده باشند، هدیه ویژه به ایده های برتر انتخاب شده در بخش ایده شو، موسساتی که دارای ایده نوآورانه باشند در فرایند اعتبار بخشی شرکت خلاق قرار می گیرند و مراکزی که فرایند اعتبار بخشی شرکت خلاق را طی نمایند مبلغ ۵ میلیون ریال دریافت خواهند نمود.
وی در توضیح سرفصل های آموزشی کارگاه یادآور شد: کار آفرینی و فناوری نوین (استاد نوید ادریس) ، منطق استارت آپ های فرهنگی(استاد منصور سلطانی زاده) ، ایده پردازی فرهنگی (حجت الاسلام محمد قطبی) از جمله سرفصل های آموزشی است.
شرکت در این دوره برای مدیران و ارکان موسسات قرآنی، کانون های فرهنگی مساجد و مراکز فرهنگی رایگان است. شرکت کنندگان آزاد مبلغ صدهزارتومان (درصورت دریافت اعتبار شرکت خلاق مبلغ دویست هزارتومان تقدیم می گردد).
علاقه مندان تا ۲۰ شهریور فرصت ثبت نام در رویداد کارآفرینی قرآن و عترت از طریق نشانی الکترونیکی https://formaloo.com/Amoozesh۱۴۰۰ را دارند.
تلفن ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر ۳۳۳۵۳۸۹۷ و ۰۹۱۳۱۲۵۱۳۷۴