چهارشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۰
احداث ٣٠٠ خانه عالم در استان هرمزگان

حوزه/ مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان در دیدار با استاندار گفت:٣٠٠ خانه عالم در هرمزگان احداث شده است که البته تعداد بیشتری نیز باید ساخته شود؛ باید بودجه فرهنگی استان هرمزگان افزایش یابد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بندرعباس ، حجت‌الاسلام علی اکبر انصاری راد، صبح امروز در دیدار با استاندار به مشکلات عدیده حوزه فرهنگی استان اشاره و اظهار کرد: اداره کل تبلیغات اسلامی هرمزگان از محصول حوزه علمیه بهره می‌گیرد به عبارتی از ظرفیت روحانیونی که در حوزه علمیه تعلیم و تربیت می‌یابند در راستای توسعه و ترویج فرهنگ دینی و رفع و کاهش آسیب‌های اجتماعی استفاده می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه برای رشد و توسعه حرکت دینی و فرهنگی در استان نیازمند تقویت زیرساخت‌ها هستیم، افزود: بخشی از این زیرساخت‌ها به دلیل کمبود اعتبارات در ادوار گذشته، آن‌طور که بایدوشاید رشدنیافته و درخصوص احداث خانه‌های عالم جهت استقرار روحانی در مناطق روستایی، نیازمند احداث این خانه‌ها در روستاها هستیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان تصریح کرد: حدود ۳۰۰ باب خانه عالم در سراسر استان احداث‌شده، درحالی‌که ۱۴۰۰ مسجد در استان هرمزگان بناشده است.

حجت‌الاسلام انصاری راد ادامه داد: اعتبارات لازم برای احداث این خانه عالم، بخشی از محل اعتبارات دولتی، بخش دیگر از کمک سپاه و کمک‌های مردمی تأمین است.

وی افزود: پیش از این سالانه ۱۰ باب خانه عالم از محل اعتبارات دولتی در روستاهای استان هرمزگان احداث شده که انتظار می‌رود احداث خانه عالم در هر سال با حضور استاندار جدید افزایش یابد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان بر ضرورت رشد و توسعه فعالیت‌های قرآنی در استان تأکید کرد و گفت: در حال حاضر ۳۵۸ مراکز قرآنی در سطح استان هرمزگان راه‌اندازی و تأسیس شده است که می‌بایست این آمار نسبت به تعداد و جمعیت روستاهای هرمزگان در بازه زمانی کوتاه‌مدت افزایش یابد.

انصاری راد همچنین به فعالیت‌های تشکل‌های دینی و تشکیل ۱۶۰۰ هیئت مذهبی مجوزدار و دارای شناسنامه در سطح استان هرمزگان خبر داد و گفت: ازآنجایی‌که این هیئت‌ها دارای طرح و برنامه هستند و در حوزه‌های دینی، فرهنگی، اجتماعی و … فعالیت دارند نیاز است کمک‌هایی به آنان معطوف شوند.

وی گفت: اردوگاه آموزشی، فرهنگی و تفریحی هماگ در یکی از روستاهای خوش آب‌وهوای استان در سال ۷۶ احداث‌شده است که در حال حاضر نیازمند تعمیر، تجهیزات و.. است و برای توسعه آن نیازمند نگاه ویژه استاندار است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان تأکید کرد: بودجه فرهنگی اداره کل تبلیغات هرمزگان نسبت به طرح و برنامه‌های این اداره کل اندک است و لازم است جهشی در تخصیص بودجه فصل پنجم صورت گیرد. پیش از شروع شیوع ویروس کرونا، بیش از ۳۵۰۰ مبلغ به نقاط مختلف شهری و روستایی استان هرمزگان اعزام می‌شد اما به دلیل عدم افزایش بودجه فرهنگی، آمار اعزام مبلغ کاهش یافت.

انصاری راد در پایان خاطر نشان کرد: علاوه بر کاهش آمار اعزام مبلغان، برای کاهش و رفع مشکلات روحانیون مستقر و طرح هجرت نیازمند تخصیص اعتبارات فرهنگی هستیم.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha