یکشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۰
تبدیل حوزه خواهران به مرجع مسائل زنان و خانواده در افق ۱۴۱۴

حوزه/مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور گفت: حوزه علمیه خواهران مرجع مسائل زن و خانواده در افق ۱۴۱۴ خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از خرم آباد، حجت الاسلام والمسلمین عبدالکریم بهجت پور، مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور، در نشستی با مدیر و معاونان حوزه علمیه خواهران لرستان، در دفتر امام جمعه خرم آباد با اشاره به اینکه سفر به استان لرستان توفیقی بزرگ است، گفت: دیدار همکاران در لرستان برای بنده موجب انگیزه مضاعف در خادمی این دستگاه است.

وی با اشاره به اینکه حوزه‌های علمیه خواهران لرستان همگام با سایر حوزه‌های کشور رسالت خود را به نحو مطلوبی انجام می‌دهند، خاطر نشان کرد: از نماینده ولی فقیه در لرستان، مدیر حوزه خواهران لرستان و اساتید حوزه استان به خاطر خدمات چشمگیر در حوزه تبلیغ قدردانی می‌شود.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور با بیان اینکه مشکلات مدارس علمیه لرستان به دست بنده رسیده و پیگیر حل مشکلات هستیم، گفت: امیدوارم که بتوانیم در راستای رفع مشکلات و تقویت زیر ساخت‌های حوزه علمیه خواهران کوشا باشیم.

حجت الاسلام والمسلمین بهجت پور با اشاره به خدمات عظیم زنان در تاریخ ااسلام، بیان کرد: اسلام همواره سعی داشته از ظرفیت و توانایی زنان و جوانان در پیشبرد اهداف اسلام ناب بهره بگیرد و ابتکار عمل و انرژی جوانان در فعالیت‌های دینی، فرهنگی و اجتماعی به نحو شایسته ای استفاده شود.

وی با اشاره به اینکه حوزه‌های علمیه خواهران اامیدجامعه بانوان است، افزود: حوزه‌های علمیه خواهران باید با برنامه ریزی در راستای خنثی سازی توطئه‌های دشمنان اسلام و انقلاب قدم بردارند.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور با اشاره به اینکه مقاومت و توسعه فرهنگ دینی هزینه دارد، افزود: توسعه اسلامی با توسعه غربی تفاوت دارد و دشمنان امروز اشتباهات خود را در زمینه خانواده و آسیب‌های اجتماعی به ما غالب می‌زنند.

حجت الاسلام والمسلمین بهجت پور با بیان اینکه تبیین توسعه اسلامی باید بر اساس فرهنگ اسلام ناب صورت گیرد، اظهار داشت: اگر بنا باشد توسعه اسلامی گسترش پیدا کند، باید برنامه‌ها با محوریت خانواده شکل گیرد.

وی با اشاره به اینکه به هیچ عنوان نباید خانواده به خانواده هسته‌ای و محدود تبدیل شود، تصریح کرد: بی شک حوزه علمیه خواهران برای تبیین و تشریح پیام‌های خانواده اسلامی در جامعه و جهان تأسیس شده است.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور با اشاره به اینکه به اینکه دال مرکزی زندگی زن و فعالیت‌های زنان، نهاد خانواده است، افزود: بانوان باید رسالت اجتماعی خود را با حفظ این حریم انجام دهند.

حجت الاسلام والمسلمین بهجت پور با بیان اینکه دشمنان نمی‌توانند توسعه دینی را همراه با فرزندآوری و پایداری خانواده تصور کنند، گفت: دشمنان نمی‌توانند فعالیت اجتماعی زنان را فارغ از ترویج جذابیت‌های جنسی زنان تصور کنند.

وی با اشاره به اینکه باید بتوانیم نظامی مناسب برای تعلیم و تربیت حوزه علمیه خواهران طراحی کنیم، افزود: حوزه علمیه خواهران در افق ۱۴۱۴ بناست مرجع دینی مسائل زن و خانواده باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور با اشاره به اینکه ۲۶ سال از عمر حوزه خواهران می‌گذرد، خاطر نشان کرد: در طول این مدت ۵۰۰ مدرسه بنا شده، اساتید و کادر مدیریتی از خود همین مرکز تربیت شده و تمام تلاش این است تا رأس هرم حتی مدیر حوزه علمیه از بین بانوان انتخاب شود.

وی با اشاره به اینکه برای رسیدن به حوزه مرجع و اثر گذار باید مسائل و چالش‌های کشور که ناشی از تهاجم فرهنگی است را حل کنیم، اظهار کرد: برای تحقق این مهم باید همت جهادی و انقلابی داشته باشیم.

حجت الاسلام والمسلمین بهجت پور با بیان اینکه خواهران مبلغهمبلغه باید مساله ازدواج و فرزند آوری را همگام با سایر فعالیت‌های تبلیغی خود تبلیغ کنند، گفت: بانوان مبلغه باید با تبلیغ مستمر در جامعه جلوی تجملات، طلاق و آسیب‌های اجتماعی را بگیرند.

وی با اشاره به اینکه در شرایط کرونا نیز ۱۰۰ درصد رشد ثبت نام در حوزه‌های علمیه را داشته اایم، خاطر نشان کرد: امروز خواهران مبلغه یاریگر دستگاه‌های تعلیم و تربیت از جمله آموزش و پرورش هستند و این نشانگر این است که خواهران مبلغ به صورت جدی در مسائل توسعه دینی حرکت می‌کنند.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور با اشاره به اینکه خواهران طلبه در جشنواره علامه حلی (ره) امتیازهای بالایی در زمینه پژوهش کسب کرده اند، افزود: حوزه‌های علمیه خواهران در زمینه پژوهش حتی از حوزه‌های علمیه برادران جلوتر هستند.

حجت الاسلام والمسلمین بهجت پور با اشاره به اینکه درب مساجد و منبرهای تبلیغی بر روی بانوان مبلغه نیز باز می‌شود، گفت: در همه جلسات و گروه‌های جهادی از فعالیت‌های حماسی خواهران طلبه و مبلغه به نیکی یاد می‌شود و فعالیت‌های جهادی حوزه‌های علمیه خواهران در مواقع بحران ستودنی است.

وی با اشاره به اینکه در روزهای اوج شیوع کرونا نظام آموزشی حوزه با چالش کرونا مواجه شد اظهار کرد: در این ایام با تلاش‌های زیاد و همت خواهران به سرعت سامانه مدرس و برخط و … برای خواهران طلبه راه اندازی شد.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور در پایان با بیان اینکه بانوان طلبه و مبلغه باید رشد علمی خود را ادامه دهند، خاطر نشان کرد: فردای حوزه‌های علمیه خواهران دست بانوانی است که انگیزه رشد تهذیبی، علمی و پژوهشی دارند و در حال کسب معارف تهذیبی، علمی و پژوهشی هستند.

در پایان این نشست مساله بیمه اساتید و کادر و همچنین وضعیت فعالیت مشاوران و هیأت امنای مدارس علمیه خواهران لرستان بررسی شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha