به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد شیخ الاسلامی «معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی و دبیرکل دومین سوگواره بین المللی ملت امام حسین(ع)» در این حکم خطاب به محمدرضا قربان زاده آورده است:
حماسه عاشورا به عنوان رویدادی بینظیر در عالم هستی از یکسو الهام بخش عقلانیتی متفاوت و بلندپایه در کنشگری بشری است و از سوی دیگر با پرواز دادن ذوق الهی انسان، صوری نو در خیال میسازد تا از گذر آن، هنری دیگرگون پدید آید، هوای پاک در رسانه بر ساخته شود و گفتمانی توحیدی در بامداد فضای مجازی که تجلی خیالپردازی چارچوبمند انسانهاست سرزند.
دومین سوگواره بینالمللی ملت امام حسین(علیه السلام) با محوریت جامعه حسینی و با تمرکز بر «ملت سازیِ» حسینیبنیاد، به دنبال آن است که بتواند شهرسازی مجازی را به عنوان تجربهای نو پی گیرد تا در گوشهای از این دنیای بیکران خیال تجسم یافته، عطر و بوی حسین(علیه السلام) گسترده شود و این کلمه پاک همچون شجرهای طیبه، به اذن پروردگار خود مدام ثمر یابد و میوه دهد.
در این مسیر پر نشیب و فراز، آنچه اهمیتی بیبدیل دارد، همراهی همدلانی توانمند، دلسوز و متخصص است که بتواند این کنشگری خیالنهاد را با منطق و عقلانیتی دانش بنیاد تدبیر کند تا آمیزهای شیرین، اثر گذار، قابل دفاع و تعالی بخش فراهم آید و روایت حماسه حسین(علیه السلام) جامهای نو بپوشد و به دست ذهن و خیال مردم برسد.
بر این اساس و با توجه به تخصص و تعهد جنابعالی، شما را به سمت دبیر بخش رسانه های خبری دومین سوگواره بینالمللی ملت امام حسین (علیه السلام) منصوب میکنم.
انتظار میرود بخش رسانه های خبری دومین رویداد بین المللی ملت امام حسین (علیه السلام) موارد زیر را در اولویت اقدام قرار دهد:
١- توجه به ظرفیتهای درون سازمانی و برون سازمانی جهت جلب هم افزایی سودمند با مشارکت فعال و حداکثری نهادها و چهرههای شاخض در این بخش.
٢- اطلاع رسانی گسترده فراخوان اختصاصی این بخش، متناسب با ادبیات حرفهای مخاطبین تخصصی آن و تولید تیزرهای اختصاصی دعوت، با استفاده از ظرفیت هیات داوران و چهرههای آشنا.
٣- برنامهریزی دقیق و اجرای رویدادها و برنامههای این بخش مبتنی بر گانتچارت مشخص.
٤ -استفاده از تجربیات اساتید داور، برگزیدگان و مجریان رویدادهای پیشین و برگزاری لایو و نشستهای تخصصی.
٥- ایجاد شیوههای خلاق و ایدههای نو در جلب مشارکت تعالیبخش هنرمندان و اهالی رسانههای نوین.
٦- تاکید بر وجه تمایز و مزیت اصلی رویداد در ارائه تولیدات الگویی و کنشگری تراز «فضای مجازی» با تولید تیزرهای تبیینی و برگزاری دورههای آموزشی و کارگاهها.
٧ -اجرای حرفهای مراحل داوری پس از جمع آوری آثار و اعلام دستاوردها و نتایج با حضور در مراسمات و نشستهای خبری.
٨- پیگیری مسائل شبکه انسانی مخاطبین سوگواره، پاسخگویی و رفع نیازهای آنان، تامین و تحویل جوایز و تکریم برگزیدگان.
خداوند متعال به همه ما توفیق خدمت دهد و تلاشهای ما موجبات رضایت حضرت بقیةالله (ارواحنافداه) را فراهم آورد.
نظر شما