به گزارش خبرگزاری حوزه از یاسوج، حجتالاسلام والمسلمین حسین ملانوری امروز در نشستی با مدیر و کارکنان حوزه علمیه استان کهگیلویه و بویراحمد، اظهار داشت: در حوزه تبلیغ حرف برای گفتن زیاد است و مجموعههای مختلف حوزه از آموزش، پژوهش، تهذیب طلاب و همه اینها در کنار تبلیغ بسیار میتوانند موثر و کمک کننده باشند، البته لازم است که خواسته و نظرات آنها را نیز بشنویم.
معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه کشور افزود: طرح هجرت طلاب، از هجرت روستایی به طرح عمومی، تخصصی، روستایی، شهری، تمام وقت، پارهوقت تبدیل شده و فضای تبلیغ کاملا باز شده است.
وی خاطرنشان کرد: اکنون مدعی هستیم در هر کجای ایران طلبهای حاضر باشد و کارهای تبلیغی در چارچوب برنامههای حوزه انجام دهد، ما با آغوش باز میپذیریم و سقفی برای پذیرش وجود ندارد.
حجت الاسلام و المسلمین ملانوری با بیان اینکه فضا باز شده و حمایتها نیز بهتر شده است، گفت: طرح تربیتی امین تا آخر سال گذشته حدود ۴ هزار مدرسه را تحت پوشش قرار داده، اما اکنون این تعداد به ۲۰ هزار ۸۰۰ مدرسه رسیده است.
وی اظهار کرد: در این زمینه حدود ۴۰ هزار طلبه در سطح کشور ثبتنام کردهاند که بعد از مصاحبه تقریبا از هر دو نفر، یکی پذیرفته شده و برای این طرح آموزش داده شدهاند.
معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه کشور اعلام کرد: ما در همه زمینههای تبلیغ، آموزش داریم اما در اجرای آموزشها طی دو سال کرونا با مشکلاتی مواجه بودهایم و عمدتا به سمت آموزش مجازی رفته بودیم که اکنون کمکم داریم به سمت آموزش حضوری و روال قبل برمیگردیم.
حجتالاسلام والمسلمین ملانوری، عنوان کرد: امسال برای طرح امین بسته آموزشی در ۲۰۴ ساعت طراحی شد که بخشی را باید قبل از ورود به مدرسه و بخشی دیگر را حین طرح آموزش ببینند. میتوان گفت از تعداد ۲۰هزار و ۸۰۰طلبه این طرح شاید فقط ۸۰۰نفر هنوز آموزشها را نگذرانده باشند.
وی با بیان اینکه این آموزشها به صورت سه بسته آموزشی است، افزود: دو بسته در فضای مجازی ارائه شده و بسته سوم هم به صورت ترکیبی هم به صورت مجازی و هم حضوری ارائه میشود.
معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه کشور افزود: در این طرح اساتید خوبی معرفی خواهیم کرد که در حوزه علمیه قم آموزشهای لازم را میبینند و تا قبل از عید نوروز در سطح کشور اجرا خواهد شد.
حجتالاسلام و المسلمین ملانوری با اشاره به اینکه برای طرح هجرت نیز همینگونه است و طلاب آموزشهای لازم را میبینند، گفت: آنچه مدنظر است و احساس میشود در آن خلاء وجود دارد، بحث امامت و مدیریت مساجد است، که بعضا طلبهها نمیتوانند مسجد و منطقه را آن طور که باید مدیریت کنند.
معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه کشور خاطرنشان کرد: دوره امامت و مدیریت مسجد حدود ۹۰ ساعت طراحی شده است و ضمن فراخوان و تربیت اساتید، در استانها تدریس خواهند کرد که بخشی به صورت مجازی و بخشی به صورت حضوری میباشد.
حجتالاسلام والمسلمین ملانوری گفت: نکته دیگر، طرح مسجد تراز است که در سالهای اخیر ابلاغ شده و مورد بازنگری قرار گرفته شده است، اما اکنون دوباره نهایی شده.
وی با اشاره به اهمیت طرح مسجد تراز، یادآور شد: در این طرح، همه طرحهای مسجد و افراد مسجد دیده شده، اما اجرای آن کار سختی است، که یکی از این مشکلات مقاومت و مخالفت هیئت امناء با این طرح بوده که نگرانیهایی دارند و ما باید به خوبی آنها را توجیه کنیم.
معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه کشور اضافه کرد: طرح مسجد تراز برای اجرا علاوه بر توجیه هیئت امناء و مبلغین نیاز به همکاریهای دولتی، حوزوی و مسئولین دارد تا همه پای کار باشند.
وی با بیان اینکه تبلیغ در فضای مجازی، بسیار حائز اهمیت است، گفت: در واقع در فضای مجازی بیشترین ضربهها را خوردیم که از سال گذشته در حال فعالیت جدی برای مقابله و کاهش اثرات آن هستیم.
معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه کشور یادآور شد: در این زمینه، حوزه مرکزی را تحت عنوان مرکز تبلیغ مجازی در قم دایر کرده و در حال فعالیت میباشد؛ این مرکز حدود یک ماه و نیم انتخابات ریاست جمهوری ۲۴هزار اثر را تولید کرد.
حجت الاسلام والمسلمین ملانوری تصریح کرد: در ۱۰ استان کشور مرکز تبلیغ فضای مجازی دایر شده و در سایر استانها نیز در حال دایر شدن است.
انتهای پیام/
نظر شما