به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، مصطفی ملائی در نشست مدیر جامعةالزهرا سلاماللهعلیها با مسئولان و مدیران دانشگاهها و نهادهای مرتبط که به مناسبت وحدت حوزه و دانشگاه در سالن جلسات مدیریت جامعة الزهرا سلاماللهعلیها برگزار شد، با اشاره به جنگ نرم و شناختی که امروز از سوی دشمن صورت میگیرد، عنوان کرد: دشمن از تمام ابزارهای خود در حوزه جنگ روانی و جنگ شناختی استفاده میکند و به دنبال اعتبار زدایی از چهره اسلام و انقلاب اسلامی و اعتبارزایی به چهره خود است، بنابراین نقش و جایگاه حوزه و دانشگاه این است که به دنبال اعتبارزایی به جبهه انقلاب و چهره اسلام و انقلاب اسلامی و اعتبارزدایی از جبهه و چهره دشمن باشد و این کار از طریق راهبرد حوزه و دانشگاه صورت میگیرد.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر قم افزود: این فعالیتها میتواند از طریق فعالیتهای کلان استانی و در سطح حوزه و دانشگاهها به صورت خاص انجام شود که در این راستا برنامهها و پیشنهاداتی وجود دارد.
ملائی با اشاره به برگزاری نمایشگاهها به منظور اعتبارزایی به اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی، ادامه داد: تکنیکی که در بحث اعتبارزایی و اعتبارزدایی مطرح است، از طریق عیان و بیان صورت میگیرد، عیان به معنای بصر است، مانند برگزاری نمایشگاههایی که بتواند چهره و نقشههای دشمن را تبیین کند؛ ما باید به دنبال تبیین چهره دشمن باشیم و از طریق تبیین چهره دشمن به هدف خود برسیم.
وی همچنین به برگزاری جلسات و نشستهای سواد رسانه ای اشاره کرد و اظهار داشت: ما باید در دانشگاهها زنگ رسانه داشته باشیم و با برگزاری نشستهای مختلف، سواد رسانه ای دانشجویان را ارتقا دهیم.
نماینده شورای اسلامی شهر قم بر لزوم فعال شدن راهیان پیشرفت حوزه و دانشگاه تأکید کرد و گفت: ما در حوزه جهاد تبیین باید راهیان پیشرفت را که در نگاه دولت مد نظر است، فعال کنیم و دبیرخانه ای فعال شود؛ همچنین باید دورههای مختلفی جهت تربیت راویان راهیان پیشرفت برگزار شود تا به واسطه این اردوهای راویان پیشرفت، مسئولیت پذیری در دانشگاهها و حوزههای علمیه تقویت شود.
ملائی با بیان اینکه دانشجو باید در برنامههای مختلف به عنوان تبیینگر و افسر جبهه انقلاب در مساجد و هیئات مذهبی حضور داشته باشد، به مواردی چون لزوم ارتباط دانشجویان با کانونهای فرهنگی هنری مساجد، سازمان تبلیغات، تولید محتوا، دید و بازدید از پروژه ها، دیدار با خانواده معظم شهدا و ارتباط با آنها اشاره کرد.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر قم در پایان به حضور اساتید کنشگر در دانشگاهها اشاره کرد و گفت: اساتید باید در دانشگاهها فعال باشند و نقش مؤثر، کنشگر و نقش آفرین در میان جوانان داشته باشند.
نظر شما