یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ |۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 24, 2024
حضور مدیر جامعه الزهرا در دانشگاه کراچی

حوزه/ سرکار خانم برقعی و هیئت همراه در دومین روز سفر به پاکستان از دانشگاه خوجه‌های کراچی بازدید کردند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، سرکار خانم سیده زهره برقعی و هیئت همراه در دومین روز سفر خود به کشور پاکستان و در حاشیه سومین گردهمایی منطقه ای دانش آموختگان بین الملل جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها که به همت اداره دانش آموختگان برگزار شد، از دانشگاه خوجه‌های کراچی بازدید و با مسئولان این دانشگاه دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این بازدید، آقای دکتر جمیل کاظمی ضمن استقبال از حضور مدیر جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها و هیئت همراه به معرفی این مؤسسه علمی پرداخت و اظهار داشت: بنا بر فرمایش پیامبر گرامی اسلام صلّی‌الله‌علیه‌وآله، تحصیل علم فریضه است و دانشگاه ما در خدمت مردم است که این فریضه را به جای آورد.

هدف نهایی ما حیات طیبه است

رئیس بخش جغرافیای دانشگاه کراچی با اشاره به حدیثی از حضرت امیرالمؤمنین امام علی علیه‌السلام که فرمودند: «علم میراث گمشده مؤمن است هرکجا هست بگیرید»، تصریح کرد: ما علم دین و دنیا را در این دانشگاه برگزار می‌کنیم.

کاظمی ادامه داد: بزرگان ما ۱۲۵سال قبل، این ضرورت را احساس کردند و پایه‌گذار مکانی برای یادگیری علم شدند و هم اکنون به سمت این رفته تا به عنوان دانشگاه ثبت شود.

رئیس انجمن استادان دانشگاه کراچی اضافه کرد: خوجه‌ها تحت نظر «fatimiyeh education» است و این مؤسسه در حال توسعه و گسترش است.

کاظمی تصریح کرد: هدف نهایی ما حیات طیبه است که کتاب انسان ۲۵۰ساله مقام معظم رهبری را دنبال می‌کنیم تا به حیات طیبه دست پیدا کنیم.

وی خاطرنشان کرد: ما ارزش‌های اخلاقی را به گونه ای طراحی کردیم که برای مخاطبان خود از دو سالگی تا دانشگاه برنامه داریم.

رئیس انجمن استادان دانشگاه کراچی با بیان اینکه ما در فعالیت‌های خود از زندگی اهل بیت علیهم‌السلام الگو گرفته‌ایم، گفت: ما می‌خواهیم با اجرای عدالت علوی، جامعه ای ایجاد کنیم که انسان کامل را به دنیا هدیه دهیم.

نمونه عملی اخلاق اسلامی در دنیا باشیم

خانم سیده زهره برقعی مدیر جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها در این بازدید، ضمن اظهار خرسندی از ارتباط و تعامل بین این دو مجموعه، بیان داشت: بدون تردید هیچ مکتبی به اندازه اسلام به علم بها نداده است.

مدیر جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها افزود: قرآن کریم در شب قدر به پیامبر اکرم صلّی‌الله‌علیه‌وآله توصیه می‌کند که «قُل رَّبِّ زِدْنِی عِلْمًا»؛ قرآن مجید تاکید می‌کند که عالم و غیرعالم برابر نیستند و برای عالم، تدبر و تفکر را شرط می‌داند.

برقعی با تصریح بر اینکه قطعا شکوفایی هر ملتی در تاریخ به عالمانی است که به آن قوم ارزش داده‌اند، گفت: پیامبر گرامی اسلام صلّی‌الله‌علیه‌وآله می‌فرمایند: «کلمةُ الحکمةِ ضالّةُ المؤمنِ، فحیثُ وجدَها فهُو أحقُّ بها؛ سخن حکیمانه، گمشده مؤمن است، پس هر جا آن را بیابد به آن سزاوارتر است»

وی تأکید کرد: ما برای گسترش معارف و علوم اسلامی نیاز به پژوهش داریم و حال که قصد داریم اسلام را گسترش دهیم، باید نمونه عملی اخلاق اسلامی در دنیا باشیم.

مدیر جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها عنوان کرد: خوشحالیم به مؤسسه ای آمدیم که در مسیر گسترش علم و نشر علم و عملی شدن علم فعالیت می‌کند و امید است با تعامل این مجموعه‌ها به تحقق بانوان متمدن و تراز جهان اسلام کمک کنیم.

آمادگی تعامل جامعه‌الزهرا(س) با نهادهای مختلف در عرصه‌های مختلف علمی آموزشی، پژوهشی

حجت‌الاسلام والمسلمین حامد بنکدار، مدیرکل دفتر بین الملل جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها نیز در این مراسم، اظهار داشت: تشکر می‌کنیم از فرزندانمان که با اجرای سرود «سلام فرمانده» از ما استقبال کردند و یقین داریم مولای ما حضرت صاحب الزمان عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف جواب دادند که اینگونه جهانی شده است.

وی خاطرنشان کرد: جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها در هر زمینه آموزشی، پژوهشی، نشر معارف و آموزش معارف اهل بیت علیهم‌السلام آمادگی تعامل با مؤسسات و نهادهای همسو را دارد تا با تعامل و هم افزایی، فعالیت‌های تأثیرگذاری در جامعه رقم بخورد.

مدیرکل دفتر بین الملل جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها عنوان کرد: مهارت‌هایی همچون تربیت مربی و مشاور اسلامی، مربی قرآن و آموزش مجازی از دیگر امتیازاتی است که می‌تواند تعاملات ما را محکم‌تر و پویاتر از قبل کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین بنکدار تصریح کرد: مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی که زیر نظر جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها فعالیت می‌کند، با مدرک رسمی وزارت علوم یکی دیگر از افتخارات ماست.

در پایان این مراسم، تندیس دانشگاه به مدیر جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها اهدا و از هیئت همراه با اهدای گل بدرقه شد؛ جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها نیز تابلو فرش را را به مدیر دانشکده تقدیم کرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha