به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین سیدمجتبی طاهری خرّمآبادی، رئیس مدرسه تخصصی فقه امام خمینی(ره)، شامگاه هشتم اسفند در نشست علمی «امام خمینی(ره) و تحول در حوزههای علمیه» که به مناسبت سالروز ورود امام خمینی(ره) به شهر قم و در مدرسه تخصصی فقه امام خمینی(ره) برگزار شد، گفت: امام خمینی در دهم اسفند ماه سال ۱۳۵۷ به قم تشریف آوردند و نزدیک به ۱۱ ماه در همین مکان تشریف داشتند و آن برهه، برهه تثبیت نظام و مدیریت بحرانهای سخت نظام به دست امام انجام شد که از جمله آنها انتخابات و رأی به جمهوری اسلامی است.
وی افزود: ملاقاتهای عمومی و خارجی امام، احکام، بیانیهها و نامهها تقریباً هم وزن ۹ سال بعد رهبری ایشان است؛ حدود هزار ملاقات در این محل داشتند که شاید ۶۵۵ ملاقات عمومی و ۳۳۵ ملاقات هم خصوصی بود.
حجت الاسلام طاهری خرمآبادی تأکید کرد: این دوره حدود ۱۱ ماه و مدیریت امام(ره)، دوره بسیار قابل تدبر بوده و جای تأمل است. تردیدی نیست که انقلاب برآمده از حوزه علمیه است و شخصیتی بزرگ و فقیهی سترگ مانند امام از دل این حوزه برآمده است و این انقلاب را با حکمت، قاطعیت و دوراندیشی مدیریت کرده است.
وی افزود: امام فرمودکه فقه تئوری واقعی اداره انسانها از گهواره تا گور است؛ همچنین در تعبیر دیگری فرمود که حکومت فلسفه عملی فقه است؛ همان فقهی که اداره انسانها را عهدهدار است و در اینجا وظیفه حوزه علمیه با در کنار هم گذاشتن این جملات روشن خواهد شد که مسئولیت سنگینی است.
استاد حوزه علمیه گفت: در این محل، ۱۱ سال است که مدرسه تخصصی فقه امام خمینی(ره) تشکیل شده است تا عهدهدار تبیین مبانی فقهی حضرت امام(ره) باشد و چنین مرکزی در قم نبود.
وی افزود: حجت الاسلام والمسلمین سیدحسین خمینی در سال ۱۳۸۹ این مطلب را به مرحوم آیت الله طاهری خرمآبادی ارائه کرد و ایشان هم کار را بسیار خوب دانست و در نهایت تأسیس شد و تاکنون صدها طلبه در سطح خارج در آن به تحصیل پرداختهاند و آراء فقهی و رجالی و اصولی امام(ره) تبیین و تدریس شده است.
حجتالاسلام والمسلمین طاهری خرمآبادی افزود: روال مدرسه تمرکز بر آراء امام(ره) در سطح خارج و کتابهای خودنگاشته امام(ره) اعم از فقهی، رجالی و اصولی و ... است که امیدواریم این مدرسه بتواند از این به بعد توفیق بیشتری داشته باشد و راه امام را با توفیق تام بپیماید.
انتهای پیام ۳۱۳/۱۷