جمعه ۲۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۳
طوفان الاقصی حمله به محاسبات استکبار بود

حوزه/ حجت الاسلام جعفرزاده گفت: طوفان الاقصی، علاوه براینکه حمله به سازه‌های اطلاعاتی و امنیتی و نظامی دشمن بود در یک مقیاس مهم‌تر، "حمله به محاسبات" استکبار هم می‌باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اردبیل، حجت الاسلام محمد جعفرزاده امروز در خطبه‌های نماز جمعه اصلاندوز که در مصلای این شهر برگزار شد، ضمن تبریک ‌یپروزی های شجاعانه محور مقاومت در طوفان الاقصی به تبیین ویژگی‌های این عملیات تاریخی پرداخت و اظهار داشت: عملیات تاریخی طوفان الاقصی، دارای مختصات ویژه‌ای است که آن را از همه عملیات‌های دیگر در لبنان و فلسطین و بلاد دیگر جدا می‌کند که اولین ویژگی آن رویکرد اقدامات مقاومت برای اولین‌بار است که از "دفاعی" به "تهاجمی" و از "محدود" به "گسترده" صورت پذیرفت.

وی افزود: دومین ویژگی طوفان الاقصی این است که این عملیات مختصات یک جنگ ترکیبی را دارد، غافلگیرانه و سریع، همه‌جانبه سایبری، تبلیغاتی، روانی، رسانه‌ای، اطلاعاتی و امنیتی، این نوع عملیات در نوع خود در مقیاس چند گروه مقاومت در محدوده‌ای مانند غزه و با امکاناتی به شدت ناچیز، یک اقدام شگفت‌انگیز و بهت‌آور است.

امام جمعه اصلاندوز ادامه داد: مختصات این عملیات که در گزارش‌های مختلف آمده، آن‌قدر مهم است که در یک جمله به جرأت می‌توان گفت، مقاومت فلسطین در همان روز اول به هدف خود رسید و شکست غیرقابل ترمیمی را بر صهیونیست‌ها وارد کرد، آنقدر که تاریخ ۸۰ساله اخیر را باید به دو قسم تقسیم کرد، مقطع قبل از ۷اکتبر (۱۵ مهر) و مقطع پس از آن و مختصات منحصر به‌فرد طوفان الاقصی از آن یک "نقطه عطف تاریخی" نه فقط در فلسطین بلکه در تاریخ مقاومت اسلامی ساخته و فصل نوینی را پدید آورده است.

وی اظهار کرد: طوفان الاقصی، علاوه بر اینکه حمله به سازه‌های اطلاعاتی و امنیتی و نظامی دشمن بود، در یک مقیاس مهم‌تر؛ "حمله به محاسبات" استکبار هم می‌باشد، این واقعه مهم و تاریخی تمام محاسبات آمریکا و صهیونیسم جهانی را برای مدتی و بعضاً برای همیشه درهم ریخت.

امام جمعه اصلاندوز خاطرنشان کرد: بهترین تحلیل در این موضوع را رهبر بزرگ مقاومت جهان اسلام، امام خامنه‌ای فرمودند که، پس از طوفان الاقصی دیگر نه رژیم صهیونیستی رژیم سابق است و نه جبهه مقاومت، جبهه سابق، با این تفاوت که رژیم غاصب رو به زوالِ سریعتر نهاده و مانند یک جسم ضعیفِ زمین‌گیر رو به مرگ است، اما در مقابل جبهه مقاومت به‌سان یک جوان بالیده و بانشاط و روی پای خود ایستاده است.

وی عنوان کرد: از مهم‌ترین مختصات این عملیات خودکفایی مقاومت و جوانان سلحشور و مومن گروه‌های مختلف در همه مراحل طراحی و عملیات و پشتیبانی است که نشان از "بلوغ و کمال" مقاومت فلسطین دارد.

حجت الاسلام جعفرزاده با ارائه تحلیلی در رابطه با اینکه آیا رژیم صهیونیستی به غزه حمله زمینی خواهد کرد، گفت: اگر اربابان رژیم صهیونیستی کمی عقلانیت به خرج دهند، باید در همین‌جا جنگ را متوقف کنند و نتانیاهو را عزل کرده و دولت او رامنحل سازند و برای آرامش منطقه سریعتر اقدام کنند، در غیر این صورت احتمال حمله زمینی نتانیاهو به غزه وجود دارد، البته او می‌داند که نمی‌تواند غزه را اشغال کند چون با دست خود وارد تله‌ای بزرگ شده که تیر خلاص را به موجودیت رژیم جعلی خواهد زد.

وی اضافه کرد: بعید نیست پیشروی محدود در منطقه "غلاف غزه" را در دستور کار خود قرار دهد و پس از تعرض به این منطقه و تخریب و کشتار برگردد تا وانمود کند که کاری کرده است و در این صورت نیز روزگار سیاهی در انتظار صهیونیست‌ها در تمام سرزمین اشغالی خواهد بود و عملاً کرانه غربی به حمایت غزه بر خواهد خواست و جبهه جدید دیگری فراروی صهیونیست‌ها گشوده خواهد شد.

امام جمعه اصلاندوز نشان کرد: گزارش‌های پشت صحنه حاکی از آن است که بایدن اساسا علاقه‌ای به تداوم جنگ ندارد، زیرا دل مشغول انتخابات سال آینده است و می‌داند ورود آمریکا معنایی جز شکست خفت‌بار برای او ندارد، چرا که آمریکا یا باید حمله هوایی کند که این اتفاق جدیدی نیست و درحال حاضر صهیونیست‌ها با قساوت و شدت درحال این جنایت هستند و عملا نیازی به کمک هوایی ندارند.

وی تصریح کرد: یا اینکه آمریکا باید نیرو پیاده کرده و وارد جنگ زمینی شود، که جنگ اوکراین و هزینه‌های مختلف مادی و آبرویی برای آمریکا و اروپا عملا توانی برای این اقدام نمی‌گذارد، ثانیا درحال حاضر مهم‌ترین دل‌مشغولی سران رژیم تروریستی آمریکا مهاجرین از طریق تایوان است و باید برآنجا متمرکز شود، ثالثا با ورود آمریکا به جنگ، ایالات متحده با حملات گروه‌های مقاومت در سوریه، لبنان، عراق و یمن و هر جای جهان مواجه خواهد شد، بنابراین چنین سناریویی دور از وقوع است.

حجت الاسلام جعفرزاده ضمن گرامی داشت هفته پیوند اولیا و مربیان، بیان کرد: کشورها در مسیر توسعه و پیشرفت قرار نمی‌گیرند مگر آنکه توجه جدی به تقویت آموزش و پرورش داشته باشند و یکی از وصف‌های تقویت آموزش و پرورش تقویت روابط بین اولیا و مربیان و متولیان مدارس و سیستم‌های آموزشی است.

وی تصریح کرد: اینکه خانواده‌ها در جریان روند امور آموزشی فرزندان قرار بگیرند و تعاملات این دو طرف تقویت شود، بسیار حائز اهمیت است و قطعاً در پیشرفت‌های تحصیلی موثر است، لذا از آموزش و پرورش شهرستان اصلاندوز می‌خواهم پیوند اولیا و مربیان را کاملاً جدی بگیرد و در تقویت این پیوند پیش قدم باشد.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha