یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ |۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 24, 2024
نشست تخصصی آسیب شناسی بازی های رایانه ای و برخط

حوزه/ نشست تخصصی "آسیب شناسی بازی های رایانه ای و برخط در جمهوری اسلامی و ارائه راهکارهای مدیریت آنها" از طرف گروه فرهنگی اجتماعی در مرکز تحقیقات اسلامی مجلس برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه،نشست تخصصی "آسیب شناسی بازی های رایانه ای و برخط در جمهوری اسلامی و ارائه راهکارهای مدیریت آنها" از طرف گروه فرهنگی اجتماعی در مرکز تحقیقات اسلامی مجلس برگزار شد.

در این نشست حجت الاسلام محمد کهوند پژوهشگر حوزه رسانه و فضای مجازی با بیان اینکه ما مطلقا هیچگونه نظارت و حکمرانی بر صنعت بازی نداریم، گفت: گاهی کودکان و نوجوانان ما به ممنوع ترین بازی های رایانه‌ای به صورت کاملا کم هزینه و گاها رایگان دسترسی پیدا می کنند که این مساله بسیار آسیب زا و خطرآفرین است.

وی ادامه داد: هیچ رسانه ای به اندازه بازی های رایانه ای نمی تواند مهارت آموز بوده و کودکان را تحت تاثیر افکار خود قرار دهد، در این بازی ها برای مباحث بسیار متنوع حتی پرواز، رانندگی، شورش و ... شبیه سازی صورت می گیرد.

حجت الاسلام کهوند با اشاره به اینکه بازی‌های رایانه‌ای به شدت انعطاف پذیر هستند، گفت: این بازی‌ها با داستان و بدون داستان حاوی روایت‌ها می‌باشند.

پژوهشگرحوزه رسانه و فضای مجازی ادامه داد: بازی های رایانه ای در بیش از ۸۰ سبک طراحی شده و هر طیف نیز مخاطب خاص خود را دارد و امکان به روزرسانی دارند.

حجت الاسلام کهوند بیان داشت: این بازی ها به شدت هم ذات پندار است و فرد به زودی شخصیت اول داستان را به خود منتقل می کند.
وی غوطه وری افراد در این بازی های رایانه ای را از دیگر شاخصه ها ذکر کرد و گفت: افراد به شدت در دنیای بازی های رایانه ای غرق می شوند به گونه ای که انسان حتی متوجه ساعت هم نمی شود.

وی ظرفیت‌های بازی‌های رایانه ای را بسیار مهم دانست و گفت: باید به شدت تحت کنترل قرار بگیرند و بدون نظارت و حکمرانی درست، می‌توانند آسیب‌های زیادی را به جامعه و نسل جوان وارد کنند.

حجت الاسلام کهوند بیان داشت: اگر این ظرفیت بزرگ بازی های رایانه ای در دست دیگران باشد بدون تردید از نظر اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و دینی به ما آسیب وارد می‌شود، بنابراین اگر شما به تمام معنا از سیاستگذاری تا اجرای آن، حکمرانی نداشته باشید به سود شما نخواهد بود.

پژوهشگرحوزه رسانه و فضای مجازی بیان داشت: متاسفانه امروز رهاترین و بی حساب و کتاب ترین بخش فضای مجازی، همین بازی های رایانه ای است، بسیاری از افراد از اقشار مختلف درگیر این بازی های رایانه ای هستند ولی گویا هیچ اتفاقی رخ نداده است.

حجت الاسلام کهوندبیان داشت: این در حالی است که ۹۰ درصد سهام کمپانی شرکت های رایانه ای مربوط به شرکت های چند ملیتی صهیونیستی است، متأسفانه دستگاه های ذی ربط در جمهوری اسلامی که در حوزه بازی های رایانه ای بالغ بر ۳۶ دستگاه می باشند کار قابل توجهی انجام ندادند.

حجت الاسلام محمدحسین پیشاهنگ نیز در این زمینه به بیان نظرات خود پرداخت.

حجت الاسلام محمدرضا غریبی نیز دبیر علمی این نشست را برعهده داشت.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha