جمعه ۸ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۳
شهادت سردار موسوی نمی‌تواند دشمن را از سراشیبی سقوط نجات دهد/ مشارکت حداکثری در انتخابات، راه حل مشکلات کشور

حوزه/ نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی گفت: برادران و خواهران، این را بدانید که دشمن ضرر می‌کند تنها در صورتی که شما در صحنه باشید. آن‎ها از این موضوع وحشت دارند زیرا مشارکت حداکثری به معنای این است که اراده مردم در تعیین سرنوشت کشور مسلط است و نفوذی دشمن نخواهد توانست عهده‌دار مناصب مهم و مسئولیت‌های حساس باشد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از مشهد مقدس، آیت‌ الله سید احمد علم‌ الهدی، در خطبه سیاسی نماز جمعه این هفته که با حضور پرشور زائران و مجاوران در حرم مطهر رضوی برگزار شد، با اشاره به فرارسیدن نهم دی‎ماه و روز بصیرت و تجدید میثاق امت با ولایت اظهار کرد: وجود اقدس امیرمؤمنان(ع) می‌فرماید «فَقْـدُ الْبَـصَرِ أَهْوَنُ مِنْ فِقْـدانِ الْبَـصیرَةِ» یعنی انسان چشم نداشته باشد بهتر از این است که بصیرت نداشته باشد. چرا این‌طور است؟ چون بی‌بصیرتی است که می‌تواند آخرت و عاقبت انسان را ویران کند حتی اگر فرد در قله کمالات دنیایی باشد.

وی افزود: در نهم دی سال ۱۳۸۸ ما تجلی این موضوع را به چشم دیدیم. دشمن با موج رسانه‌ای و عمل سیاسی خود توانست خواص جامعه ما را فریب دهد. این‌ها می‌دیدند که فتنه گران عکس امام(ره) را پاره می‌کنند و در روز قدس، حرمت ماه مبارک رمضان را می‌شکنند و روزه‎خواری می‎کنند اما بازهم نمی‌توانستند باور کنند که این یک حرکت آمریکایی است. کار از این هم فراتر رفت و شرایطی رقم خورد که فتنه گران به‌صراحت می‌گفتند «انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است» اما بازهم خواص جا ماندند و نتوانستند حق را از باطل تشخیص بدهند.

نهم دی ۱۳۸۸، تصویر حضور و پشتیبانی مردم

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: با این حال، وقتی عاشورا رسید و فتنه گران به جان پرچم سیدالشهدا(ع) افتاده و خیمه امام حسین(ع) را آتش زدند، مردم دیگر نتوانستند تعلل خواص جامعه را تحمل کنند بنابراین خروشیدند، به میدان آمدند، دشمن را ناکام گذاشتند و حضور میلیونی مردم در صحنه، همه نقشه‌های دشمن را نقش بر آب کرد. به همین دلیل است که می‌گوییم بصیرت مردم در نهم دی ۱۳۸۸ باعث شد جامعه واکسینه شود. این واکسیناسیون فرهنگی و سیاسی هم طوری بود که حتی در جریان اغتشاشات ۱۴۰۱ نیز دوباره شکوفا شد و آن حجم از برنامه‌ریزی‌های دقیق و نفوذهای سرسختانه دشمن را ناکام گذاشت. این معنای حضور و پشتیبانی مردم است.

وی با اشاره به سخنرانی رهبر معظم انقلاب در ۲۷ فروردین ۱۴۰۲ در دیدار با فرماندهان نیروهای مسلح ادامه داد: مقام معظم رهبری می‌فرمایند «درست است که دشمن دستگاه اطلاعاتی‌اش قوی است، دستگاه محاسباتی‌اش قوی است، نیروهای مسلّحش خوب‎اند،‌ پول هم زیاد دارد اما کاملاً امکان‌پذیر است که محاسبات او شکست بخورد» و تأکید می‌کنند که اگرچه دشمن خیلی تلاش می‌کند اما چون در سه حوزه شناخت کافی ندارد، محکوم به شکست است.

سه نقطه‌ضعف شناختی دشمن

عضو مجلس خبرگان رهبری در تشریح سه حوزه شناخت ناقص دشمن در تقابل با ایران اسلامی گفت: دشمن سه شناخت ندارد؛ یکی اینکه مردم را نمی‌شناسد و نمی‌داند باور این ملت بر مقاومت، ایستادگی و دفاع از دین خدا و وطن است. علاوه بر این، رهبر را هم نمی‌شناسد و از نظر آن‌ها، رهبر معظم انقلاب در این کشور همچون یکی از سران سیاسی در اقصی نقاط عالم است و هیچ رابطه معنوی و معناداری میان رهبر و امت در ایران وجود ندارد. شناخت نادرست دیگر هم در حوزه نفوذ دین و ولایت است و آن‌ها نمی‌دانند حسین‌ابن‌علی(ع) و فاطمه زهرا(س) در این کشور چه می‌کنند و ملت امام زمان(عج) را در چه گردنه‎ها و فتنه‌هایی حفظ کرده‌اند.

حضور در انتخابات، راه‌حل مشکل معیشت ملت

وی بیان کرد: برادران و خواهران، عزیزان من، در شرایط حساس کنونی و انتخابات مهم پیش رو، ما بازهم به بصیرتی از جنس نهم دی‎ماه نیاز داریم. دشمن هم‌اکنون در تلاش برای فراگیرکردن زمزمه‌هایی است که متأسفانه برخی افراد هم به آن دامن می‌زنند. دشمن القا می‌کند مشارکت مردم در انتخابات امسال فراگیر نخواهد بود زیرا وضع معیشت مردم خوب نیست. این یکی از همان مصادیق ناتوانی دشمن در مردم‎شناسی است. این ملت کجا برای امور عبادی سیاسی خود چشم به معیشت داشته است؟ در دوران دفاع مقدس هم وضع معیشت مردم خوب نبود اما قهرمانانی از این ملت برای دفاع از مملکت و اسلام و قرآن جانشان را تقدیم کردند. تاریخ ایران اسلامی این را ثابت می‌کند.

آیت‌الله علم‌الهدی تصریح کرد: اتفاقاً برعکس این ادعا صادق است. اگر مردم مشکل معیشتی دارند، باید در انتخابات شرکت کنند. در غیر این صورت معلوم نیست چه کسی بر سرنوشت این ملت مسلط می‌شود و چه سیاستی را در پیش می‌گیرد. برادران و خواهران، این را بدانید که دشمن ضرر می‌کند تنها در صورتی که شما در صحنه باشید. آن‎ها از این موضوع وحشت دارند زیرا مشارکت حداکثری به معنای این است که اراده مردم در تعیین سرنوشت کشور مسلط است و نفوذی دشمن نخواهد توانست عهده‌دار مناصب مهم و مسئولیت‌های حساس باشد.

وی تأکید کرد: رهبر معظم انقلاب تصریح داشتند که این نظام، دو رکن «جمهوریت» و «اسلامیت» دارد. با این حال، اگر مردم در انتخابات شرکت نکنند، علاوه بر جمهوریت، حتی اسلامیت نظام نیز آسیب می‌بیند زیرا به‌موازات کاهش مشارکت سیاسی، شرکت در انتخابات به‌عنوان یک تکلیف دینی بر عهده مردم نیز محسوب می‌شود و همه این‌ها مقارن با تضعیف نظام مردم‎سالاری دینی است.

انتخابات، تجلی خداباوری، مردم‎باوری و خودباوری

امام جمعه مشهد با بیان اینکه انتخابات، تجلی خداباوری، مردم‎باوری و خودباوری است، اظهار کرد: انتخابات تجلی خداباوری است به این صورت که مردم سرنوشت خود را به دست می‌گیرند و با تکیه بر اراده الهی، از مسلط شدن دشمن دین جلوگیری می‌کنند. به‌موازات این، مردم‎باوری و خودباوری هم در انتخابات پرشور محقق می‌شود و ملتی زمام امور را به دست می‌گیرد که در بصیرت سیاسی سرآمد دنیاست و باور دارد که خودش می‌تواند آینده خوبی برای خود و فرزندانش رقم بزند.

وی افزود: از خدا می‌خواهیم در انتخابات آینده شاید رقم خوردن مشارکت قوی و چشمگیری باشیم که دشمن را برای همیشه از فتنه‌انگیزی در این کشور ناامید و شکست او را متجلی کند. این پیروزی‎های سیاسی شایسته ملت ایران است؛ ملتی که ۴۵ سال همیشه ایثار کرده و شهادت سردار رشید اسلام، شهید سیدرضی موسوی هم در روزهای اخیر، یک‌بار دیگر این ایثارگری مستمر را ثابت کرد. دشمن مهره ارزشمندی را از ما گرفت اما عرصه سربازی برای امام زمان(عج) هزار هزار از این سربازان جان برکف حضور دارند و هیچ‌چیز نمی‌تواند دشمن را از سراشیبی سقوطی که اکنون در آن قرار دارد، نجات دهد.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha