به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، شصت و هشتمین جلسه شورای جامعة الزهرا سلاماللهعلیها با حضور سیده زهره برقعی مدیر جامعة الزهرا سلاماللهعلیها، معاونان و مدیران این مؤسسه علمی حوزوی در سالن جلسات مدیریت برگزار شد.
در این جلسه، حجتالاسلاموالمسلمین هادی اندیشه مدیر کل دفتر مدیریت جامعة الزهرا سلاماللهعلیها ضمن عرض خیر مقدم خدمت اعضای شورای جامعه، عنوان کرد: بر اساس مصوبه ۵ صد و هشتاد و نهمین جلسه شورای معاونان بنا بر این شد که از سال ۱۴۰۳، شورای جامعه فعال شود.
مدیر کل دفتر مدیریت جامعة الزهرا سلاماللهعلیها اظهار داشت: ۶۷ جلسه شورای جامعه تا سال ۱۴۰۰ برگزار شد و امسال شصت و هشتمین جلسه شورای جامعه را برگزار میکنیم.
حجتالاسلاموالمسلمین اندیشه با اشاره به برگزاری دوشنبههای شهدایی در جامعة الزهرا سلاماللهعلیها، گفت: در این برنامه یکی از شهدای اسلام و انقلاب اسلامی معرفی میشود که این هفته به شهید محمدمهدی حمیدی اختصاص داشت.
وی به معرفی این شهید دوران دفاع مقدس پرداخت و افزود: شهید محمدمهدی حمیدی در سال ۱۳۴۶ در نیشابور به دنیا آمد و اولین بار در سیزده سالگی به جبهه اعزام شد. وی در ۳ اردیبهشت ۱۳۶۶ در عملیات کربلای ۱۰ در جبهه بانه بر اثر اصابت ترکش به شهادت رسید.
گرامیداشت چهلمین سال تأسیس جامعةالزهرا(س) باید دغدغه ذهنی همه مخاطبان باشد
خانم سیده زهره برقعی مدیر جامعة الزهرا سلاماللهعلیها در این جلسه که اولین جلسه شورای جامعه در سال جاری بود، ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات، بیان داشت: امید است معنویتی که در ماه مبارک رمضان در مبارزه با نفس اندوختیم، تا پایان عمر، همراه ما باشد و بتوانیم در رفتار، اعمال و مدیریت از آن بهره ببریم.
وی در ادامه با اشاره به اهمیت چهل سالگی جامعة الزهرا سلاماللهعلیها، عنوان کرد: دبیرخانه گرامیداشت چهلمین سال تأسیس جامعة الزهرا سلاماللهعلیها راهاندازی و فعالیتهایی در این دبیرخانه انجام شده است.
مدیر جامعة الزهرا سلاماللهعلیها ضمن قدردانی از مسئولان این دبیرخانه، تصریح کرد: گرچه دبیرخانه راهاندازی شده، اما بحث چهل سالگی مربوط به بخش خاصی نیست و همه مجموعه باید با شتاب بیشتر برای پیشبرد اهداف دبیرخانه تلاش کنند.
برقعی تأکید کرد: همه باید کمک کنیم حاصل تلاش و زحمات بزرگان و مسئولان جامعة الزهرا سلاماللهعلیها از جمله هیئت مؤسس، هیئت مدیره، هیئت امناهای مختلف، شورای سیاستگذاری، اساتید و مسئولان تأثیرگذار و افراد رشدیافته در این مجموعه شناسایی و به نمایش گذاشته شود.
وی بیان داشت: فعالیت در این عرصه باعث میشود که دستاوردها و کارهایی که تا کنون صورت گرفته، بازبینی و بازنگری شود و در عین حال، آسیبها و نقاط قوت و ضعف شناسایی خواهد شد و ما بر اساس این دادهها میتوانیم آینده را ترسیم کنیم.
مدیر جامعة الزهرا سلاماللهعلیها خاطرنشان کرد: موضوع چهل سالگی جامعة الزهرا سلاماللهعلیها تنها مختص مراکز حوزوی نیست و همه بخشها از جمله مجتمع آموزشی تربیتی هدی، دانشکده هدی، مجتمع فرهنگی ورزشی شهیده سیاری و غیره باید به این موضوع بپردازند.
برقعی تصریح کرد: گرامیداشت چهلمین سال تأسیس جامعة الزهرا سلاماللهعلیها باید دغدغه ذهنی همه مخاطبان جامعة الزهرا سلاماللهعلیها باشد و افراد میتوانند طرحهای خود را به دبیرخانه این رویداد ارسال کنند.
دبیرخانه گرامیداشت چهلمین سال تأسیس جامعة الزهرا سلاماللهعلیها تا کنون سه فراخوان جهت همکاری، دریافت تجربهها و روایت مخاطبان از حضور در این مجموعه فخیمه و جمع آوری اسناد تاریخی این مجموعه حوزوی اعلام کرده است که به شرح ذیل است:
فراخوان دعوت به همکاری در دبیرخانه چهلمین سال تاسیس جامعة الزهرا سلاماللهعلیها
فراخوان تجربهنگاری خانواده بزرگ جامعة الزهرا سلاماللهعلیها
فراخوان جمعآوری اسناد تاریخی جامعة الزهرا سلاماللهعلیها
سایت دبیرخانه گرامیداشت چهلمین سال تأسیس جامعة الزهرا سلاماللهعلیها به نشانی https://۴۰.jz.ac.ir/ جهت دسترسی آسان مخاطبان به فعالیتهای این دبیرخانه راه اندازی شده است.
انتهای پیام
نظر شما