به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، سردار احمدیمقدم در آیین تقدیر از برگزیدگان جشنواره مالک اشتر که در دانشگاه عالی دفاع ملی برگزار شد، اظهار داشت: انقلاب اسلامی که در دهه پنجم عمر خود قرار دارد، در سایه ولایت فقیه به بالندگی و پویایی بیش از پیش دست یافته و به همین دلیل باید پاسدار خون شهدا باشیم.
فرمانده دانشگاه عالی دفاع ملی، افزود: وقتی روزهای اول شکلگیری انقلاب اسلامی را با مسیری که تاکنون طی کرده مقایسه میکنیم، باید به جهت این عظمتی که کسب کرده، سجده شکر به جای آوریم.
سردار احمدیمقدم ادامه داد: دشمنان مشغول تحریف و غیرواقعنمایی دستاوردهای این انقلاب هستند و میخواهند اینگونه القا کنند که انقلاب اسلامی، مردم را به قهقرا برده، ولی حقیقت جز این است، چون اگر ادعای آنها درست بود نخستوزیر ملعون رژیم صهیونیستی اذعان نمیکرد که «ایران ما را محاصره کرده و ما نباید بگذاریم قدرت بگیرد».
فرمانده دانشگاه عالی دفاع ملی، تصریح کرد: امروز مشکل صهیونیستها مشکل بقاء است، نزدیک به یک سال است که آنها در میدان نبرد هستند و ادعا میکنند برای بقا میجنگند، یعنی رسیدن به نقطهای که مسئله اصلی آنها بود و نبودشان است، بنابراین وقتی بعضی انسانها به چنین مرحلهای میرسند، دیگر هیچ هزینهکردی برایشان اهمیت ندارد، همانند عملکرد رژیم صهیونیستی که دیگر اقتصاد در حال سقوط و از دست رفتن وجاهت بینالمللی برایش اهمیتی ندارد.
سردار احمدیمقدم به خدمات شهید «نامجوی» اشاره کرد و یادآور شد: زمانی که سپاه در حال تأسیس بود، فرماندهانی از ارتش مسئول آموزشِ پاسداران بودند، زیرا آن زمان بین مبارزان انقلابی و عزیزان ارتش پیوندی ایجاد شده بود تا برای تأمین امنیت انقلاب تلاش کنند، به همین جهت فرماندهانی همچون نامجوی، کلاهدوز و صیاد شیرازی در ریلگذاری این مسیر نقش اصلی را ایفا کردند و ادامه این روند در دوران دفاع مقدس منجر به پیروزیهای بزرگی شد، اما در برههای وجود اختلاف نظر بین ارتش و سپاه، روند دستیابی به پیروزیهای بزرگ در دفاع مقدس را تحت تأثیر قرار داد.
فرمانده دانشگاه عالی دفاع ملی، درباره فعالیتهای این دانشگاه ابراز کرد: برای تحقق فرامین فرمانده معظم کل قوا مبنی بر اینکه هدف این دانشگاه باید ساختن تمدن اسلامی باشد، طرح جامعی برای دانشگاه عالی دفاع ملی تنظیم و تصویب شد تا ابزارهای موجود در دانشگاه را متناسب با آن تنظیم کنیم، بنابراین رسالتی که بر عهده داریم کمک به پیروزی انقلاب اسلامی و تحقق تمدن ایرانی-اسلامی است.
سردار احمدیمقدم ادامه داد: امسال در این دانشگاه حدود ۳۰۰ دانشجوی خارجی از ۱۰ کشور داریم که با جمع سایر دانشجویان این دانشگاه جمعیتی هزار نفری را شامل میشوند، البته اینجا فقط مدرک اعطا نمیشود، بلکه دانش، منش و الگو هم منتقل میشود.
فرمانده دانشگاه عالی دفاع ملی، خاطرنشان کرد: دانشجویان خارجی که برای تحصیل به این دانشگاه میآیند، برای تحصیلشان هزینه مادی همراه با تبعات بعضاً سیاسی را هم پرداخت میکنند، چون معتقدند آموزشهایی که اینجا ارائه میشود حتی از آموزشهای «ناتو» هم بهتر است.
سردار احمدیمقدم تأکید کرد: تولیدات علمی این دانشگاه همه دارای کاربرد است، بدین معنی که مطالعات علنی و رسالههای دانشجویان، همگی دارای سفارش است و هر دانشجوی دکتری ما مسئلهای از مسائل کشور را حل میکند، لذا در نظام تصمیمسازی و تصمیمگیری کمک خیلی بزرگی به بخشهای مختلف میکنیم.
انتهای پیام/
نظر شما