به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، پنجمین نشست از سلسله نشستهای بصیرتی جامعة الزهرا سلاماللهعلیها با موضوع «بایدها و نبایدهای تبیین جبهه مقاومت» به همت معاونت تبلیغ و امور فرهنگی جامعة الزهرا سلاماللهعلیها برگزار شد.
در این نشست، طاهره مزینانی استاد حوزه و دانشگاه و مسئول طرح اندیشه مطهر در جامعة الزهرا سلاماللهعلیها به عوامل تضعیف و تقویت روحیه مقاومت و نقش اساسی خواص علمی، فرهنگی و هنری به ویژه طلاب در گفتمانسازی مقاومت و گسترش آن در جامعه پرداخت.
مسئول طرح اندیشه مطهر در جامعة الزهرا سلاماللهعلیها با تأکید بر نقشه دشمن مبنی بر بنبستنمایی اوضاع کشور و تضعیف امید و خوشبینی نسبت به آینده، تصریح کرد: راه مقابله با این هجمه های دشمن، تبیین و تکرار موفقیتها، پیشرفتها و واقعیتها برای مردم توسط طلاب و خواص است.
مزینانی اظهار کرد: دلیل یأس و ناامیدی، احساس شکست است و زمانی احساس شکست غالب میشود که انسان احساس تنهایی داشته باشد و راه درمان این احساس نیز مشارکت و همگرایی میان آحاد مردم است.
کارشناس و استاد طرح اندیشه مطهر با اشاره به اهمیت تبلیغ و کنشگری در فضای تبیین، گفت: طلاب موظفند پایههای اندیشهای و بنیه علمی خود را با گعدههای گفتوگو و حلقههای مباحثاتی حول محور اندیشمندانی چون امامین انقلاب، شهید مطهری، شهید بهشتی، علامه مصباح و غیره تقویت کرده و وارد عرصه جهاد تبیین شوند.
وی در پایان این نشست به معرفی دورههای عمومی، ویژه و تربیت مدرس در طرح مطالعاتی شهید مطهری پرداخت و از تشکیل کمیتههایی در راستای تبیین مقاومت و مبلغ تمدنی با محوریت اندیشههای شهید مطهری خبر داد.
انتهای پیام
نظر شما