به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از ارومیه، اشرف عبدالعلیزاده امروز در نشست علمی که در مدرسه علمیه الزهرا (س) ارومیه برگزار شد، اظهار داشت: تربیت اقتضای مسیر طلبگی است و هر کسی که به این راه وارد میشود لاجرم وارد عرصه تربیت شده است و اصل هدف از طلبه شدن، نیز تربیت انسانهاست.
وی ادامه داد: مبلغ دین به وسیله آیات و روایات ائمه معصومین تلاش میکند جامعه را به سمت تعالی و تربیت هدایت کند و همانگونه که رهبر انقلاب فرمودند؛ مهمترین پشتیبان انقلاب اسلامی حوزههای علمیه هستند و امروز طلاب و روحانیون باید تلاش کنند ضمن تربیت نیرو برای انقلاب اسلامی که در اصل تربیت نیرو برای اسلام است، مسائل و اصول اسلامی را در جامعه پیاده کنند.
استاد حوزه علمیه آذربایجانغربی تصریح کرد: طلاب و روحانیون در حوزه علمیه مسائل اساسی جامعه اسلامی، سیاست و اقتصاد اسلامی و ... را یاد میگیرند تا در بدو ورود به مسئله تبلیغ، آن را به مردم ارائه بدهند .
وی گفت: قرآن کریم، کلام الهی را به عنوان حکمت به مردم معرفی میکند و این بیان بدین معناست که همه کارها و دستورات و فرامین الهی از روی حکمت است و نقص و عیبی در آن وجود ندارد و به صورت هدفمند برای بشر بیان شده است.
عبدالعلی زاده افزود: خدای متعال در قرآن بیان میکند که ما به لقمان حکمت اعطا کردیم و چون لقمان محسن بود خداوند به او حکمت عطا کرد و مورد هدایت و رحمت قرار گرفت.
وی ادامه داد: ویژگیهای محسنین این است که به دنبال هدایت و اصلاح جامعه هستند و اقامه نماز، ارتباط قوی با خدای متعال، روزهداری، ایتاء زکات و خشوع در برابر خداوند از دیگر اوصاف محسنین است.
استاد حوزه علمیه آذربایجانغربی تاکید کرد: مؤمنین اموال خود را بر اساس فرامین قرآن کریم تزکیه میکنند و با انفاق در راه خداوند متعال به دنبال کسب رضایت الهی هستند و همیشه به فکر آخرت و معاد هستند و این امر موجب میشود آنها از مرگ واهمه ای نداشته باشند و غبار غفلت در زندگیشان ننشیند.