چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 13, 2024
فضای مجازی

حوزه/ حجت الاسلام ابویسانی ضمن تبیین لزوم راه‌اندازی مجمع فعالین رسانه‌ای حوزه علمیه خراسان، آن را گام مهمی در راستای ساماندهی ماموریت طلاب و مبلغان در عرصه رسانه و فضای مجازی دانست.

حجت الاسلام محمد ابویسانی، فعال رسانه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد، ضمن تاکید بر اهمیت تقویت بنیه طلاب و آموزش مهارت‌های رسانه‌ای در حوزه علمیه خراسان، اظهار داشت: اثرگذاری بر فضای مجازی، نیازمند هدفگذاری در فهم رسانه‌ای و ساماندهی ماموریت طلاب در فضای مجازی است، در همین راستا مجمع فعالین رسانه‌ای حوزه علمیه خراسان باید در راستای تامین خوراک رسانه‌ای اهتمام داشته باشند.

ساماندهی ماموریت طلاب در فضای مجازی

وی با بیان اینکه مبلغان می‌بایست ماموریت خود را در عرصه رسانه به درستی تعریف نموده و مجمع نیز طلاب را در سمت و سوی درست خود ساماندهی کند، عنوان کرد: باید با آموزش‌های مقدماتی و تکمیلی بتوانند در عرصه رسانه فعالیت کنند و کسانی که می‌خواهند به عرصه تبلیغ وارد شوند نیز به مقدمات فضای رسانه مسلط باشند.

حجت الاسلام ابویسانی، با بیان اینکه مجمع فعالین رسانه‌ای حوزه علمیه خراسان می‌بایست طرح‌هایی برای آموزش مستمر طلاب با ظرفیت‌های گوناگون در عرصه رسانه داشته باشد، گفت: باید طوری برنامه ریزی شود که طلاب در پایان سطح یک، آموزش مقدماتی و آشنائی کلی با عرصه رسانه و فضای مجازی داشته باشند و این فضا را بشناسند.

این فعال رسانه ادامه داد: پس از آن، افرادی که مستعد می‌باشند در عرصه تربیت مربی وارد شده و ضمن تسلط بر مبانی اعتقادی، دینی، انقلابی و سواد رسانه بعنوان مربی سواد رسانه در مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی فعالیت و تدریس کننند.

محتواهای رسانه‌ای به سرفصل درسی تبدیل شود

حجت الاسلام ابویسانی ضمن اشاره به نیاز مدارس و دانشگاه‌ها به مدرسین مسلط به مبانی اعتقادی و سواد رسانه، پیشنهاد داد تا محتواهای آموزشی موجود تجمیع و به سرفصل درسی تبدیل شود و ابراز کرد: محتواهای مناسب فراوان در عرصه رسانه وجود دارد که می‌بایست کمیته‌ای برای تولید محتوا تشکیل شده و به مجمع فعالین رسانه حوزه علمیه خراسان ارائه شود تا این محتواها نیز آنجا تجمیع و تصمیم گیری شده و در نهایت پس از جمع بندی به سرفصل درسی تبدیل شود.

وی ضمن تبیین ضرورت تشکیل لجنه‌ای به منظور تولید محتوا و ارائه آن به اعضای مجمع، بر لزوم اهمیت طبقه‌بندی توانمندی‌ها و تخصص‌ها در این زمینه تأکید کرد و یادآور شد: مباحث می‌تواند در قالب این لجنه‌های علمی جمع بندی شده و محتوا در اختیار اعضای مجمع فعالین رسانه حوزه علمیه خراسان پس از بررسی تخصصی قرار گیرد.

تبیین برکات تشکیل شبکه منسجمی از فعالین رسانه حوزه علمیه خراسان

حجت الاسلام ابویسانی بر ضرورت تربیت مربیانی که بتوانند مباحث دینی و سواد رسانه را با رویکرد تحکیم بنیان خانواده آموزش دهند تاکید کرد و گفت: یک شبکه منسجم از فعالین رسانه‌ای حوزه علمیه خراسان باید تشکیل شود.

وی تصریح کرد: امروز کمبود مربی مسلط در فضای جامع رسانه وجود دارد و این مجمع می‌تواند افرادی را که در این عرصه صاحب توانمندی هستند، معرفی و به شهرستان‌هایی که نیازمند این عرصه هستند، اساتید را اعزام نماید.

وی ضمن ابراز خرسندی از دغدغه‌مندی نسبت به ایجاد شورای مراکزی مجمع فعالین رسانه حوزه علمیه خراسان، ابراز امیدواری کرد تا عضویت و حضور در این مجمع، بتواند نقطه عطفی در پیشبرد برنامه‌ها به صورت منسجم باشد.

انتهای پیام ۳۱۳/۴۹

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha