به گزارش خبرگزاری حوزه از خرم آباد، حجت الاسلام والمسلمین احمد مبلغی عصر امروز در شورای اداری کوهدشت با گرامیداشت هفته بسیج، اظهار داشت: بسیج در برابر تحریمها و تهدیدات استکبار، میتواند عامل پیروزی و پیشرفت باشد.
وی بیان کرد: جامعه اسلامی باید نه به صورت فرمالیته و تشریفاتی، بلکه با عزم جهادی برای خدمت به اسلام و نظام رسالت خود را انجام دهد.
نماینده مردم لرستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه بسیج قابل تفکیک به سه بخش اصلی از جمله بسیج انسانی، بسیج امکانات و بسیج راهبردها و خط مشیها است، ابراز کرد: بسیج انسانی شامل چند ضلع مختلف است، اولین ضلع، بسیج جمعیتی است، این یعنی تجمیع حداکثر جمعیت ممکن، حضرت امام(ره) در زمانی که جمعیت کشور محدودتر بود، از بسیج بیست میلیونی یاد کردند.
حجت الاسلام والمسلمین مبلغی با اشاره به اینکه امروز این ظرفیت به طور چشمگیری افزایش یافته و دامنه بسیج انسانی ملت انقلابی بسیار گستردهتر شده است، خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم بسیج انسانی را عمیقتر تحلیل کنیم، باید بگوییم که بسیج انسانی لازم است به سوی توسعه سرمایههای انسانی حرکت کند و در این راستا، مفهوم "جذب حداکثری" مطرح میشود، یعنی بسیج باید به گونهای عمل کند که افراد بیشتری را جذب کند و به این ترتیب، سرمایه انسانی خود را تقویت نماید.
وی با اشاره به اینکه ضلع دوم، بسیج فکری است و در این بُعد باید تمامی اندیشهها و تفکرات خود را در مسیر خدمت به اسلام، انقلاب و مردم بسیج کنیم، گفت: ترکیب و همافزایی این اندیشهها میتواند ما را به سوی اهداف بلند هدایت کند.
نماینده مردم لرستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه ضلع سوم، بسیج جهادی است و جهاد به معنای تلاش بیوقفه و مستمر است، ادامه داد: جهادی عمل کردن به این معنا است که هیچگاه نباید بر زمان محدود تمرکز کرد، بلکه باید تمام توان خود را برای پیشبرد اهداف اسلام و انقلاب به کار گیریم.
حجت الاسلام والمسلمین مبلغی ابراز کرد: در حقیقت، بسیج جهادی به این معنا است که هیچ حدی برای تلاش وجود ندارد و باید در هر شرایطی و به هر اندازه که میتوانیم تلاش کنیم و شب و روز نشناسیم.
وی با بیان اینکه بسیج امکانات به این معنا است که باید تمام منابع موجود را بسیج کنیم و اگر امکانات به کار گرفته نشوند، هیچ حرکت مثبتی در هیچ زمینهای انجام نخواهد شد، گفت: نیروی انسانی بدون امکانات قادر به پیشبرد اهداف نیست، بنابراین بسیج امکانات یک ضرورت است و امکانات میتوانند از دو طریق بسیج شوند، یکی از طریق دولت که منابع را در اختیار قرار میدهد و دیگری از طریق مشارکت و همدلی خود مردم که میتواند به یک حرکت جمعی و بزرگ تبدیل شود.
نماینده مردم لرستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه بسیج راهبردها و خط مشیها به سیاستگذاری و تنظیم اهداف و خط مشیهای مشخص اشاره دارد، اظهار کرد: در دنیای امروز، این مفاهیم اهمیت بسیاری دارند و برای موفقیت در هر حرکت، باید ابتدا اهداف مشخصی داشته باشیم، سپس سیاستها و خط مشیهای مرتبط با آن را تدوین کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین مبلغی بیان کرد: اگر بدون هدفگذاری وارد عرصه عمل شویم، در واقع بیجهت و بدون برنامهریزی حرکت خواهیم کرد چرا که سیاستها و خط مشیها چارچوبی هستند که اقدامات ما را به سوی هدف هدایت میکنند.
وی با بیان اینکه بدون سیاستگذاری و برنامهریزی، گرفتار روزمرگی و بیهدفی خواهیم شد که برای هیچ جامعهای مناسب نیست، خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی که با تحریمها و تهدیدات مختلف مواجهایم، بسیج میتواند راهگشا و به عنوان یک نیروی قدرتمند عمل کند و بسیج باید در تراز اهداف انقلاب اسلامی و مطابق با رهنمودهای مقام معظم رهبری(مدظله العالی) حرکت کند که همواره نگاه نظاممند و هدفمند به مسائل دارند.
انتهای پیام. /
نظر شما