به گزارش خبرگزاری حوزه، مراسم افتتاحیه مرکز آموزش و پژوهشکده ستاد امر به معروف و نهی از منکر در شهر مقدس قم با حضور حجت الاسلام و المسلمین کاظم صدیقی، حجتالاسلام طاهری آکردی و دیگر مسئولان ستاد برگزار شد.
در این مراسم حجتالاسلام محمدحسین طاهری آکردی امر به معروف و نهی از منکر را قله حکمرانی دینی دانست.
وی در ادامه با تأکید بر اینکه یکی از خلأهای مهم ستاد امر به معروف و نهی از منکر نبود مرکزی برای آموزش بود، تصریح کرد: ستاد با وجود دارا بودن ستادهای استانی و شهرستانی و همچنین ارتباط با دستگاهها، مرکزی جهت آموزش نداشت که بحمدلله با تلاش مسئولان ستاد امروز شاهد راهاندازی هستیم.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با تأکید بر اینکه به دنبال ایجاد نهضت آموزشی در بحث امر به معروف و نهی از منکر هستیم، خاطرنشان ساخت: در این مرکز آموزشی دورههای مختلفی در بحث فریضتین برای کارکنان، تشکلها و دستگاهها خواهیم داشت.
وی ادامه داد: باید آموزش محور کارهای ستاد امر به معروف و نهی از منکر باشد. به دنبال مرکز آموزشی تأثیرگذار، ستادی پویا و پژوهشکدهی فعال هستیم.
حجتالاسلام طاهری آکردی از راهاندازی چهار قرارگاه شامل مطالبهگری، رصد و پایش، فضای مجازی و احیای دولت اسلامی توسط این ستاد خبر داد و تصریح کرد: در حال حاضر دو درس خارج امر به معروف و نهی از منکر در حوزه علمیه قم راهاندازی کردهایم و مقرر شده مجموعه کتبی بر مبنای درس خارج علما در بحث فریضتین تهیه کنیم.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور از تدوین سند راهبردی امر به معروف و نهی از منکر توسط پژوهشکده امر به معروف خبر داد و تأکید کرد: استخراج نظامواره مسائل امر به معروف و نهی از منکر، راهاندازی 4 گروه علمی برای انجام کارهای پژوهشی شامل تدوین کتاب و... از دیگر اقداماتی است که پژوهشکده آن را دنبال میکند.
وی با اشاره به اینکه در حال تدوین درسنامه امر به معروف و نهی از منکر برای حوزه علمیه هستیم، عنوان کرد: باید افکار عمومی حوزهها را به سمت امر به معروف و نهی از منکر سوق دهیم.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با بیان اینکه حمایت از پایاننامهها در حوزه و دانشگاه جزو برنامههای ستاد است، گفت: تهیه 9 درسنامه برای ستاد امر به معروف و نهی از منکر از دیگر کارهایی است که در پژوهشکده امر به معروف دنبال میشود.
وی ادامه داد: باید به سمتی پیش برویم که تشکلهای مردمی را در این مرکز، آموزش داده و مطالبهگری و اخلاق مطالبهگری را به آنها آموزش دهیم. مطالبهگری به معنای فریاد زدن نیست، اگر مطالبهگری صحیح صورت گیرد، هیچگاه در جامعه شاهد انجام کارهای خلاف نخواهیم بود.
حجتالاسلام طاهری آکردی گفت: پیشبینی میکنیم طی چند سال آینده در بحث آموزش امر به معروف و نهی از منکر در حوزه شاهد تحول خواهیم بود. باید به جایی برسیم که حداقل 5 درس خارج در موضوع فریضتین در حوزه علمیه داشته باشیم.