به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور ضمن بازدید از فدارسیون ژیمناستیک با دکتر زهرا اینچه درگاهی دیدار و گفتوگو کرد.
در این دیدار که دکتر محمدرضا میرشمسی معاون امور اجتماعی و دستگاههای حاکمیتی و دکتر زهرا محمودی مدیرکل امور زنان و خانواده ستاد امر به معروف و نهی نیز حضور داشتند، دکتر اینچه درگاهی گزارشی از عملکرد و اقدامات فدراسیون ژیمناستیک در حوزههای قهرمانی و همگانی و همچنین فعالیتهای انجام شده در حوزه فرهنگی ارائه داد.
دکتر اینچه درگاهی در خصوص تلاشهای صورت گرفته برای حضور بانوان ژیمناست با رعایت حجاب اسلامی در مسابقات بینالمللی و رایزنیهای صورت گرفته با فدراسیون جهانی برای لحاظ کردن حجاب در قوانین ژیمناستیک به تبیین فعالیتهای انجام شده پرداخت.
در ادامه طرحهای پیشنهادی فدراسیون ژیمناستیک برای البسه بانوان ژیمناست در شاخه ترامپولین به نمایش گذاشته شد که با استقبال و تأیید حجتالاسلام والمسلمین طاهری آکردی و هیات همراه بود.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور نیز با تقدیر از اقدامات فدراسیون ژیمناستیک پیرامون حمایت از حضور بانوان مسلمان و محجبه در مسابقات بینالمللی تصریح کرد: این ستاد از اقدامات اینچنینی حمایت میکند، چرا که باعث خواهد شد بانوان کشورمان با حفظ شعائر اسلامی در مسابقات بینالمللی شرکت کنند و سطح سلامت و نشاط نیز در کنار آن ارتقا یابد.
حجتالاسلام والمسلمین طاهری آکردی توسعه ورزش به ویژه در میان نسل جوان را از مهمترین وظایف حاکمیت دانست و یادآور شد: قطعا اگر حمایت لازم از ورزشکاران این ورزشها صورت گیرد، کسب مدال در مسابقات بینالمللی افزایش چشمگیری خواهیم داشت.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با اشاره به اینکه باید نگاه به ورزش قهرمانی کشور را اصلاح کرد، یادآور شد: گام نخست برای این موضوع اصلاح بودجهریزی فرهنگی کشور است.
وی ادامه داد: اولویت نخست ما باید توسعه ورزش همگانی سپس ورزش قهرمانی باشد.
حجتالاسلام والمسلمین طاهری آکردی با بیان اینکه شنا، ژیمناستیک، دوومیدانی و تیراندازی را باید در مدارس توسعه دهیم، گفت: باید در مناطق مختلف کشور سالنهای استاندارد مختلف داشته باشیم تا دانش آموزان از آن بهره ببرند.
وی تأکید کرد: وظیفه دولت ایجاد زیرساختهای ورزشی در کشور است و ورزش حرفهای قهرمانی را باید به بخش خصوصی سپرده شود، بودجه دولتی باید برای ورزش پایه عمومی هزینه شود.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با تأکید بر حمایت دولت از فدارسیون ورزشهای پایه، تصریح کرد: متأسفانه در کشور هزینهای برای استعدادیابی نداریم.
حجتالاسلام والمسلمین طاهری آکردی آمادگی ستاد امر به معروف و نهی از منکر برای حمایت از فدارسیون ورزشهای پایه را اعلام کرد و گفت: فدارسیونهای ورزش عمومی و پایه باید با همفکری یک دیگر طرحی در زمینه راهکارهای گسترش این ورزشها را آماده کرده و ستاد امر به معروف و نهی از منکر قول پیگیری آن از طریق مراجع ذی ربط به ویژه مجلس شورای اسلامی را میدهد.
وی اضافه کرد: متأسفانه تعدادی از افراد، ورزش را آلوده کردهاند تا مقاصد اقتصادی و سیاسی خود را دنبال کنند، اما ستاد امر به معروف و نهی از منکر در بحث مبارزه با فساد جدی است و این آمادگی وجود دارد که ستاد در بحث مبارزه با فساد در عرصه ورزش نیز ورود جدیتری داشته باشد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با انتقاد از داشتن چندین تیم فوتبال توسط برخی از مجموعهها تصریح کرد: چه ضرورتی دارد که یک مجموعه برای خود ۴ تیم فوتبال با هزینه سنگین هزاران میلیاردی داشته باشد، اگر هزینه یکی از این تیمها صرف ورزشهای پایه شود، قطعا شاهد تحول خواهیم بود.
وی اضافه کرد: متأسفانه مافیای ورزش اجازه گسترش ورزش همگانی و ایجاد زیرساختهای لازم را در کشور نمیدهد، در برابر این فساد و مافیا باید ایستادگی کرد.
حجتالاسلام والمسلمین طاهری آکردی با اشاره به اینکه جریان مطالبهگری و مبارزه با فساد باید به گفتمان در کشور تبدیل شود، اظهار کرد: از نظر ما هر فردی که در برابر فساد ایستادگی میکند، آمر به معروف است که باید از آن حمایت شود.
وی بر رعایت عدالت در تقسیم بودجه در ورزش تأکید کرد و یادآور شد: رئیس جمهور بارها در بحث عدالت صحبت کرده و این عدالت باید در ورزش هم جاری شود.
وی همچنین به ظرفیت حقوقی ستاد امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و یادآور شد: در بخش حقوقی ظرفیتهای لازم برای پیگیری پروندههای مرتبط با این فدارسیون در ستاد وجود دارد.
انتهای پیام/
نظر شما