پنجشنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۱
ایام فاطمیه فرصت مغتنمی برای درک عظمت و بزرگی حضرت زهرا(س) است

حوزه/مدیر مدرسه علمیه حضرت زینب (س)آستانه گفت:ایام فاطمیه فرصت مغتنمی است که بتوانیم عظمت و بزرگی حضرت زهرا (س)و خاندان پاک ایشان را درک کنیم و برای احیای ویژگی‌های بارز فاطمه زهرا (س) و اشاعه و ترویج ارزش‌های دینی و اسلامی قدمی برداریم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک، به مناسبت شهادت دخت نبی اکرم (س)مراسم عزاداری آن بانوی بزرگ عصر امروز با سخنرانی خانم جلالی مدیر مدرسه علمیه حضرت زینب (س)آستانه و با حضور عموم بانوان این شهرستان برگزار شد.

جلالی ضمن تسلیت شهادت حضرت زهرا (س)این مصیبت بزرگ را به محضر مقدس امام زمان (عج) و همه دوستداران حضرتش تسلیت گفت و بیان کرد : سوگوار و عزادار آن بانویی هستیم که سرمشق ائمه و همه مؤمنان عالم است.

وی گفت: ایام فاطمیه فرصت مغتنمی است که بتوانیم عظمت و بزرگی حضرت زهرا (س)و خاندان پاک ایشان را درک کنیم و برای احیای ویژگی‌های بارز فاطمه زهرا (س) و اشاعه و ترویج ارزش‌های دینی و اسلامی قدمی برداریم.

وی اظهار داشت: قصد داریم یکی از ویژگی‌های بارز اخلاقی حضرت صدیقه طاهره (س) را محور بحثمان قرار دهیم و آن صفت صبر جمیل ایشان است که یکی از نیازهای ضروری امروز جامعه است.

جلالی بیان کرد:در آیه《فَاصْبِرْ صَبْرًا جَمِیلًا》آیه ۵ سوره معارج منظور از صبر جمیل، آن صبر و استقامتی است که برای خدا صورت گیرد و تداوم داشته باشد؛ یاس و ناامیدی به آن راه نیابد؛ و توام با بی تابی، شکوه و آه و ناله نگردد وتوام با ناسپاسی خداوند نباشد. بنده ای که صبر جمیل پیشه کرده در مصیبت و بلا خدا را متهم به ظلم نمی کند بلکه در حالی بسر می برد که باور دارد از خدا جز خیر به او نمی رسد.

وی افزود:کسی که صبر جمیل دارد ممکن است از مردم به خدا شکوه کند و با خدا درد دل کند و از خدا یاری بخواهد همان گونه که حضرت فاطمه (س) با خدا راز و نیاز می کرد؛ اما هرگز نه از خدا شکایت میکرد و نه خود را پیش خلق خوار میکرد. او می دانست که همه چیز و هر گشایشی در دست خداست و دیگران بدون خواست خدا نمی توانند کاری برای او بکنند. کسی که صبر جمیل دارد از رحمت و لطف خدا مایوس نمی شود و یقین دارد که در این مشکل هم لطف خدا وجود دارد و خدا او را به حال خود رها نکرده است، خیری در کار است و عاقبت کارش اگر عمری باشد، به گشایش منجر می شود و اگر در دنیا گشایش در کار صلاح نباشد که صورت گیرد، خداوند حتما در آخرت، بسیار بیشتر و بهتر از آنچه را که در دنیا از آن محروم شده است، به او عطا خواهد کرد.

مدیر مدرسه علمیه حضرت زینب (س)آستانه با اشاره به سختی هایی که حضرت زهرا(س)در عمر کوتاه خود متحمل شدند بیان کرد: شکیبایی در برابر حوادث سخت و طوفان‌های سنگین نشانه شخصیت و وسعت روح آدمی است، آن چنان وسعتی که حوادث بزرگ را در خود جای می‌دهد و لرزان نمی‌گردد. یک نسیم ملایم می‌تواند آب استخر کوچکی را به حرکت درآورد، اما اقیانوس‌های بزرگ همچون اقیانوس آرام، بزرگترین طوفان‌ها را هم در خود می‌پذیرند، و آرامش آنها برت هم نمی‌خورد.

وی اضافه کرد :گاه انسان ظاهرا شکیبایی می‌کند ولی چهره این شکیبایی را با گفتن سخنان زننده که نشانه ناسپاسی و عدم تحمل حادثه‌هاست زشت و بدنما می‌سازد. اما افراد باایمان و قوی‌الاراده و پرظرفیت که در این گونه حوادث هرگز پیمانه صبرشان لبریز نمی‌گردد، و سخنی که نشان‌دهنده ناسپاسی و کفران و بی‌تابی و جزع باشد بر زبان جاری نمی‌سازند، صبر آنها صبر زیبا و صبر جمیل است.

جلالی در پایان تاکید کرد :حضرت زهرا(س) و حضرت زینب (س) بهترین الگو و اسوه برای بانوان در صبر جمیل هستند.با الگوبرداری از این دو بانوی بزرگوار میتوانیم این صفت را درخود پروش دهیم تا در زندگی خود شاهد آثار و برکات بی بدیل آن باشیم.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha